ZETEK MİMARLIK VE TURİZM YATIRIMLARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLİYOR

Erzurum'da Mimarlık ve Mühendislik alanında birçok başarılı çalışmaya imza atmış olan ZETEK Mimarlık ve Turizm Erzurum'a yatırım yapmaya devam ediyor.

ZETEK MİMARLIK VE TURİZM YATIRIMLARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLİYOR

 

Erzurum'da Mimarlık ve Mühendislik alanında birçok başarılı çalışmaya imza atmış olan ZETEK Mimarlık ve Turizm, Şehrimizdeki Kış Turizminin gelişmesi başta olmak üzere, Öğrenci, Memur ve Bölgemizdeki 13 İl'de yaşayan vatandaşlarımıza Sağlık Hizmeti vererek Bölgenin Sağlık Merkezi olan Erzurum'un günlük, aylık ve yıllık olmak üzere misafirlerini ağırlama noktasındaki büyük bir yükünü sırtlayarak yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.

Erzurum'da 2004 yılında alışılmış Yurt Mantığının dışına çıkarak bir takım bu sektörü elinde tutmaya çalışanlara karşı zor şartlara rağmen İlk kez Apart kültürüyle şehrimizi tanıştıran ZETEK Mimarlık ve Turizm İşletmesi İlk Apartını Gez Mahallesinde Kılıç Apart olarak hizmete açtı. 

Ardından Yoncalık semtinde bulunan Türk Silahlı Kuvvetlerine ait Öğrenci Yurdunu kiralayarak öğrenci kardeşlerimizin hizmetine sunan ZETEK Mimarlık ve Turizm burada da göstermiş olduğu başarılı hizmetlerine sadece bayanların ağırlanabileceği, temizlik ve hijyeniyle ön plana çıkan Mumcu Caddesindeki Apartını hizmet sunarak hizmet ağını genişletti.

Yine Şehrimizde görev icabı bulunan Memurlarımızın da ev ortamında yaşayabilecekleri olanakları sunduğu Memurlar Apart Markasıyla Kongre Caddesindeki Apart tipi 1+0, 1+1 ve 2+1 olmak üzere farklı konseptlerde hizmet sunan ZETEK Mimarlık ve Turizm kalite ve güvenilirliğinden hiç bir zaman ödün vermedi.

Sonraki yıllarda da işletmesine teveccüh gösteren müşteri memnuniyetiyle ön plana çıkan ZETEK Mimarlık ve Turizm, Gez Mahallesinde bulunan Gez Camisinin arka tarafında hizmete sunduğu Paradise Apart'ı da tamamen Bay ve Bayan öğrenci kardeşlerimizin aile ortamlarından farksız bir ortamda eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri için hayata geçirdi. Aradan geçen zaman zarfında konuklarının memnuniyeti doğrultusunda yerli ve yabancı turistleri de ağırlamaya başlayan Paradise Apart şehir Otelciliğine farklı bir bakış açısı sundu. 

Erzurum'da Eğitim ve Öğretim hayatını sürdürmek için gelen öğrencilerimizin aile ortamlarından kopmamış gibi, kendi aile bireyleriyle sanki aynı sıcaklıkta eğitim ve öğretim hayatlarını sürdürmeleri için elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz diye konuşan ZETEK Mimarlık ve Turizm İşletmecisi Zübeyir Kılıç, İlk etepta Öğrenci Yurdu olarak tasarladığımız Paradise Apartımız konuklarımızın memnuniyeti doğrultusunda bir Nevi şehir Otelciliği hizmeti vermeye dönüştü. Apartımızı artık sadece öğrenciler değil. Şehrimize gelen yerli ve yabancı turistlerde tercih etmektedirler. Konuklarımızın memnuniyeti karşısında yetersiz bulduğumuz oda sayımızı artırmak amacıyla Kongre Caddesinde Kılıç Apartı da bünyemize katarak şehrimizde görev yapan memur arkadaşlarımıza da sıcak ev ortamında hizmet veriyoruz. Gelişen ve büyüyen şehrimizi her geçen gün bir adım öteye taşımak için çalışan Başta Valimiz Okay Memiş olmak üzere Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'in de girişimleriyle Kış Turizmi noktasında beklenen milyonlarca yerli ve yabancı misafirlerimizi şehrimizde ağırlamak için yeni bir konseptle yine Gez Mahallesinde bulunan Rant Tesislerinin hemen arka tarafındaki Demirevler diye adlandırdığımız mevkide tam köşe başındaki 5 Katlı bir binayı kiralayarak şehrimize gelen misafirlerimizi daha iyi ağırlayabilmek için son sistem teknoloji ve 5 yıldızlı Otel konforunda ağırlamak için Kılıç Delux Markasıyla dizayn ediyoruz. Şimdiden Şehrimize hayırlı olsun diye konuştu.

Öte yandan Şehrimizi Bölgenin Sağlık Merkezi olarak kabul ettiğimizde günlük şehrimize Sağlık Hizmetlerinden faydalanmak için civar illerden gelen binlerce Hasta ve Hasta yakınını da Aprat Otellerimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz diye konuşan ZETEK Mimarlık ve Turizm İşletmecisi Zübeyir Kılıç, Şehrimizin merkezi konumunda olan Apartlarımızı tercih eden vatandaşlarımızın ilk memnuniyeti temizlik ve hijyenimizdir. Konuklarımızın her birisini kendi ailemizden bir birey olarak görüyoruz. Sunmuş olduğumuz hizmet kalitesi, kendi evimizde nasıl yaşamak istiyorsak, ailemizin her bir ferdinin sağlığı bizler için ne kadar önemliyse konuklarımızda bizler için o kadar değerli ve önemlidir. Onlara kendi yaşam kalitemizin aynısını sunmak için çalışıyoruz. Önce kendi kazancımız değil. Şehrimizi tercih eden Memur, Öğrenci, yerli ve yabancı turistlerimizin şehrimize kazandırdıkları önceliğimizdir dedi.

Önümüzdeki yıllarda da Hizmet ağını genişleterek şehrimizin başta istihdamı olmak üzere her alanda başarılı çalışmalara imza atmayı planlayan ZETEK Mimarlık ve Turizm İşletmecisi Zübeyir Kılıç, Şehrimizin Gelişmesinde ve büyümesinde ZETEK Mimarlık ve Turizm İşletmesi olarak üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını belirterek, Bizler bu şehirde doğduk ve nasip olursa bu şehirde öleceğiz. Bu şehre yatırım yapmak, istihdam sağlamak ve bu şehrin turizm noktasında emeği geçenlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Şehir dışından şehrimize gelecek misafirlerimiz için ve Apartlarımız Hakkında bilgi edinmek isteyenlön rezervasyon hizmeti de sunduklarını belirten Zübeyir Kılıç, http://erzurumapartyurt.com/ adresinden ve 05324006131 ve 05317245525 Nolu Telefonlarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı