ZEKAİ KAYA "ERZURUM KARARINI VERMİŞ, TARİH YAZACAK"

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zekai Kaya, 14 Mayısta yapılacak seçimler için, sahada gayretli çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

ZEKAİ KAYA

 

İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya, bir dakika boş durmuyor. Genel Başkan Meral Akşener'in Erzurum ziyareti sonrasında, ara verdiği saha çalışmalarına devam eden Kaya, Partisinin kadın kolları teşkilatının organize ettiği toplantıya katıldı. Ardından Aziziye İlçesinde Esnaf ziyaretleri yapan Kaya, Tahşan'da da esnafın sorunlarını dinledi. 

Kadın Kolları Teşkilatının organize ettiği toplantıda konuşan Kaya, Kadın politikaları noktasında, İYİ Parti'nin önemli bir vizyon ortaya koyduğunu belirterek şunları söyledi; " Kadınların rahat bir nefes alacağı, geleceğe umutla bakacağı; şiddetin değil, başarıların öznesi olacağı bir ülke hayal ediyoruz. Erzurum'un kahramanı kim denildiğinde ilk akla gelen Nene Hatun değil mi, Kara Fama değil mi? Peki böylesi önemli kahramanlar çıkaran Erzurum'da hanım kardeşlerimize yeteri değeri veriyor muyuz? Kadınlarımızı siyasette daha aktif ve hak ettiği yerde görmeyi, eşit işe eşit ücret ödemeyi, ev hanımlarının sigortasının yapılmasını, emeklilik hakkını almasını taahhüt ediyoruz." dedi. 

Ardından Aziziye İlçesinde esnaf ziyaretleri yapan Kaya, " Erzurum'un en önemli potansiyellerinden bir termal suları. Bu gün ülke genelindeki bir çok Termal Turizm merkezinden sağlık açısından daha faydalı, daha sıcak, Termal sulara sahibiz. 21 yıllık AKP iktidarı bu termal suları kullanarak, Aziziye'yi Turizm ilçesi haline neden getiremedi, Ellerini tutan mı vardı? Hani Ilıca turizm ilçesi olacaktı, milyonlarca lira esnafın cebine girecekti? Soruyorum, Aziziye'nin turizm gelirleri ne kadardır? 10 Yıl sağlık Bakanlığı yapmış olan Sayın Recep Akdağ'a soruyorum, Ilıcada bir fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi yapılamaz mıydı? Her seçim dönemi verdiğiniz sözleri unutuyorsunuz." dedi. 

Rüstem Paşa Çarşısındaki esnafı da ziyaret eden Zekai Kaya, " Erzurum'a 1 milyon turist geldi diye övünenleri, Rüstem Paşa çarşısına davet ediyorum, Bu bir milyon turist nerede, soralım bakalım, Rüstem Paşa bedestenine kaç turist girmiş." dedi. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı