ZEHRA TAŞKESENLİOĞLU EVET TAKSİSİYLE YOLLARA ÇIKTI

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, referanduma kısa bir süre kala ´Evet Taksi´ye binerek vatandaşların nabzını tutuyor.

ZEHRA TAŞKESENLİOĞLU EVET TAKSİSİYLE YOLLARA ÇIKTI

 

 

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, referanduma kısa bir süre kala ´Evet Taksi´ye binerek vatandaşların nabzını tutuyor. Vatandaşlara ´Evet´i anlatacak olan kadın milletvekili, "Bu taksiye binenin kararsız bile olsa inince ´evet´ demesini sağlama gayreti içerindeyiz" dedi.

Referanduma 2 gün kala Erzurum´da çalışmalarını sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, halkın nabzını en iyi tutan taksicilere özenerek direksiyona geçti. Şoförü olduğu taksiye binecek olan müşterilere ´Evet´i anlatacak olan kadın vekil, iki gün boyunca kent merkezinde direksiyon sallayacak. Müşterilere para almadan hizmet verecek olan Erzurum´un tek kadın milletvekili, "Bu taksiye binen herkes inşallah evet yolculuğuna çıkacak" diyerek yolları mesken tuttu. 

Halkın nabzını tutmak ve kararsız seçmeni ´Evet´e ikna etmek için taksi kullanan Zehra Taşkesenlioğlu, "Vatandaşlarla en iyi muhabbet edeceğimiz ortamlardan birisi taksilerdir. Sizler de bilirsiniz ki halkın en iyi nabzını tutan taksicilerdir. Biz de bugün evet taksimizi kendimiz kullanıp halkın nabzını tutmak istedik. Referanduma son 2 gün kala düşünceleri neler, akıllarına takılan bir soru var mı var mı diye hizmeti tamamen ayaklarına götürmeye geldik. Taksimizin adını da evet taksi koyduk. Çünkü bu taksiye binenin kararsız bile olsa inince evet demesini sağlama gayreti içerindeyiz" diye konuştu.

"Taksiye binen herkes ´Evet´ yolculuğuna çıkacak"
Taksiye binenlerden ücret almayacağını belirten Taşkesenlioğlu, "´Evet Taksi´ ile hem bugün hem de yarın hizmet vereceğim. Vatandaşlardan ücret almayacağım ama taksi sahibi ile kendi aramda bir anlaşma oldu. Bu taksiye binen herkes inşallah evet yolculuğuna çıkacak. Niye evet diyeceğinin faydalarını anlayacak ve neler olacağını seyahat ederek konuşacağız. ´Hayır´ yolcusu çıkarsa da ücret almayacağım. 16 Nisan´da Türkiye´nin istikrarı ve istikbali için hep birlikte evet diyoruz. Zaten dün Reis de dedi. Mülki İslam´ın kilidi Erzurum ve dadaşlar 16 Nisan´da da yeni ve güçlü Türkiye´nin mimarları olacaktır" dedi.
Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu´nu gören diğer taksiciler ise, "Sayın vekilim bizi işimizden, ocağımızdan etmeyin" diyerek espri yaptı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false