YUSUF KIZILTAŞ AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI HAKİM KILACAĞIZ

Yeniden Refah Partisi Palandöken Belediye Başkan Adayı Yusuf Kızıltaş "Milli Görüş Ruhunun Ne Demek Olduğunu Anlamak İçin Tarihi İyi Okumak ve Anlamak Gerekiyor"

YUSUF KIZILTAŞ AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI HAKİM KILACAĞIZ

 

Yeniden Refah Partisi Palandöken Belediye Başkan Adayı Yusuf Kızıltaş seçim çalışmaları kapsamında ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle dolaşıp vatandaşları dinliyor.

31 Mart Mahalli idareler seçimlerine günbegün yaklaştığımız şu günlerde Gazze'de işlenen İnsanlık suçunu da unutmadığını her fırsatta dile getiren Yeniden Refah Partisi Palandöken Belediye Başkan Adayı Yusuf Kızıltaş, aylardır İsrail’in Filistin’de Gazze halkına uyguladığı katliamları hatırlataraki, Milli Görüş’ün yıllardır başta Filistin halkı olmak üzere tüm mazlum halkların yanında olduğunu söyledi.

Yeniden Refah Partisi Palandöken Belediye Başkan Adayı Yusuf Kızıltaş yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi

“Yoğun bir seçim atmosferine girdiğimiz şu günlerde dahi Gazze’ de işlenen insanlık suçunu ve işgalci zulmünü unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız. Mazlumun yanında zalimin karşısında duracağız. Çünkü biz Milli Görüşüz. Milli görüş geçmişte ecdadından aldığı ilhamla geleceğe emin adımlarıyla yürüyen ruhun adıdır. Milli Görüş ruhunun ne demek olduğunu anlamak için tarihi iyi okumak ve anlamak gerekiyor. Bir insan Malazgirtte inancın zaferini yaşamadan, Kosova’da, Niğbolu’da bir kılıç olup parlamadan, ‘Ulubatlı Hasan’ olup İstanbul’u fethetmeden, ‘Sultan Fatih’ olup atını denize sürmeden ‘Kanuni’ olup şanlı ordularıyla Avrupa’nın içine yürümeden ‘Seyit Onbaşı’ olup Çanakkale’de 250 kiloluk top mermisini ‘Ya Allah’ deyip namluya sürmeden Milli Görüş ruhunun ne demek olduğunu anlayamaz. Tüm dünya bugün Gazze’de işlenen soykırıma sessiz kalsa da bizler sessiz kalmayacağız."

“Selam olsun Gazze’ye, selam olsun dünya üzerindeki tüm mazlumlara, selam olsun ilk kıblemiz Mescidi Aksa’ya…

Bu duygularla Gazze’deki kardeşlerimizle birlikte din için, vatan için, bayrak için, ezan, için mukaddesat, için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle şükranla yad ediyorum. Ruhları şad, mekanları cennet, makamları Ali olsun DEDİ.

Konuşmasına Palandöken'de Ahlakı Belediyecilik Anlayışını Hakim Kılacağız diyerek devam eden Yeniden Refah Partisi Palandöken Belediye Başkan Adayı Yusuf Kızıltaş sözlerine şöyle devam etti.

Bizler yeniden refah partisi olarak önce ahlak ve maneviyat diyerek yola çıkıyoruz. Ahlaklı belediyecilik anlayışını hakim kılmak için çalışacağız.

AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI;

“Halka hizmet hakka hizmettir” anlayışıyla yapılan belediyeciliktir.

AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI;

“Rüşvet alanda verende melundur” anlayışıyla yapılan belediyeciliktir.

AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI;

Belediyenin parasını harcarken “Kendi şahsi parasını harcamaktan daha hassas davranan” belediyeciliktir.

AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI;

Bize emanet edilen her bir kuruşu, “Tüyü bitmemiş yetimin hakkını asla yedirmeyiz” diyen belediyeciliktir.

AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI;

“Siyaseti ticaret olarak değil, ibadet olarak yapan” kadroların olduğu belediyeciliktir.

AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI;

“Siyaseti makam ve rakam için değil, Allah rızası için siyaset yapan” kadroların hareketidir.

Değerli hemşerilerim halkımızın ferasetine inanıyorum, basiretine güveniyorum maşeri vicdan ve aklıselim galip gelecektir. 

Bu milletin üzerinde kin ne oyun kuruyorsa kursun, kimler hangi hesabı yapıyorsa yapsın unutmayın ki her hesabın üstünde bir hesap vardır o da Allah’ın hesabıdır.

BİZ REFAH PARTİSİYİZ. ERBAKAN HOCA’NIN TALEBELERİYİZ. O’NUN ÇİZGİSİNDEYİZ

Geçim sıkıntısı Emeklilerimize söz veriyorum. Seçilmem halinde Palandöken sınırlarında yaşayan tüm Emeklilerimize her ay 1500 Lira İkramiye vereceğiz. 

Biz refah partisiyiz. Erbakan Hoca’nın talebeleriyiz. O’nun çizgisindeyiz. O’nun yönetim anlayışını benimsemişiz. 

Erbakan Hoca iktidara geldiğinde memura emekliye işçiye ne kadar zam verdiği hepinizin malumudur. 

O gün de Erbakan Hoca’ya nereden bulacaksın bu kaynağı. Bu imkansız diyenler mahcup oldular. 

Bizim gerçekleştirdiğimize başkalarının hayalleri bile yetişemez.

Bizim ahlaklı belediyecilik anlayışımızda Komşusu açken tok yatan bizden değildir şiarıyla hareket edeceğiz. İhtiyaç sahibi aileleri tespit edeceğiz. Onlara ihtiyaçlarını karşılayacak refah kartları dağıtacağız her ay düzenli olarak kartlara para yükleyeceğiz. 

Yeniden Refah’ın belediyecilik anlayışında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, soğuktan üşümeyecek yani hiçbir kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız. Kimsesizlerin kimsesi olacağız.

Bizler Yenide Refah Partisinin Ahlaklı belediyecilik anlayışıyla Palandöken'e yeniden refah getireceğiz. Belediyeyi halkımızın kendi evi gibi bildiği, rahat rahat girdiği, işlerini hakkaniyetli ve kanunlar çerçevesinde gördüğü şeffaf bir belediye haline getireceğiz diye konuştu


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı