YÜCEL AHMET İŞLEYEN'E PARTİ DAYANMIYOR!

MHP'den AK Parti'ye, AK Parti'den de İYİ Parti'ye Geçen Ahmet Yücel İşleyen'in Önümüzdeki Seçimlerde Adaylık Verilmezse Bir Sonraki Durağının Neresi Olacağı Merak Ediliyor

YÜCEL AHMET İŞLEYEN

 

Narman İlçesinin sevilen ailelerinden birisinin oğlu olan Yücel Ahmet İşleyen, 1965 yılında Narman'da dünya'ya geldi. 

1987 yılında Kocaeli-Hereke Belediyesinde ilk kez memur olarak hayata atıldı.

1988 yılında doğup büyüdüğü Narman'a geri gelen Yücel Ahmet İşleyen, Narman Belediyesinde 1991 yılında Yazı İşleri Müdürlüğü kadrosuna atandı.

2002 yılı Haziran ayında Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

2004 yılında MHP'den Narman Belediye Başkanlığına Aday olan Yücel Ahmet İşleyen, Narman'da yaşayan MHP'li vatandaşların oylarıyla Belediye Başkanlığına seçildi.

2009 yılında gerçekleştirilen seçimlerde yeniden MHP Adayı olarak seçimlere katılan Yücel Ahmet İşleyn yeniden Belediye Başkanı oldu.

2011 yılına kadar MHP'li olan Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, bir sonraki seçimlerde MHP'nin Adayı olamayacağını anlayınca MHP'den istifa ederek AK Parti'ye geçti.

2014 Yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti Narman Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere katılan Yücel Ahmet İşleyen 3. kez Narman Belediye Başkanı oldu.

2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Narman Belediye Başkanlığı İçin Aday gösterilmeyen Yücel Ahmet İşleyen'in yerine aslen Narmanlı olan Türkiye'nin önde gelen bürokratlarından Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Burhanettin Eser Aday gösteridli.

Yücel Ahmet İşleyen'in Narman Belediye Başkanlığına Aday gösterilmemesinin ardından siyasette kendisine bir koltuk arayışı başladı.

Sırasıyla önce Palandöken Belediye Başkan Adaylığı için ismini ön plana çıkaran İşleyen, Palandöken Belediyesinden de Aday gösterilmeyince Palandöken Belediye Başkanlık hayalleri de suya düştü.

Azimle ve gayretle koltuk arayışı devam eden Yücel Ahmet İşleyen, 2019 yılında gerçekleştirilen AK Parti İl Başkanlık seçimlerinde de İl Başkanı olmak için namzet olduğunu gündeme taşımış, günlerce gerek Erzurum'da gerekse Ankara kulislerinde çalışmalar sürdürmüştü.

AK Parti Genel Merkezi'nin İl Başkanlıkları için tek listeyle ve mevcut başkanla seçimlere girilmesinin uygun olacağı bildirisinin ardından artık AK Parti'de kendisinin koltuk bulamayacağını iyice anlayan Yücel Ahmet İşleyen bugün yapılan İYİ Parti grup toplantısında İYİ Parti rozetini takarak İYİ Parti'ye geçişini duyurdu.

Bu haberi alır almaz görüşlerine başvurduğumuz Narmanlı vatandaşlarımız, Yücel Ahmet İşleyen'in Narman İlçesinde şahsi oyunun olmadığını, İki dönem üst üste Milliyetçi Hareket Partisi'nin Narman İlçesindeki oylarıyla Belediye Başkanı olduğunu vurguladılar.

Narman'da ilk Belediye Başkanlığına seçildiği dönem Belediyecilik hizmetleri noktasında başarısız bir grafik çizen Yücel Ahmet İşleyen, çocukluk arkadaşı olan Tüm Türkiye'nin gönlünde taht kurmuş rahmetli ses sanatçımız İbrahim Erkal'in Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi ve MHP Erzurum İl Teşkilatına ısrarları üzerine ikinci kez Belediye Başkanlığına Aday gösterildiği söylendi.

İki dönem Milliyetçi Hareket Partisi'nin Narman'daki oylarıyla Belediye Başkanlığına seçilen Yücel Ahmet İşleyen'in gerek Milliyetçi Hareket Partisi seçmenine karşı göstermiş olduğu tutum ve davranışları, gerekse Belediyecilik hizmetlerindeki başarısızlığından rahatsızlık duyan seçmenin MHP genel merkezine ve MHP Erzurum İl Teşkilatına ardı ardına yapmış oldukları şikayetler üzerine üçüncü dönem Narman'da MHP'nin Adayının Yücel Ahmet İşleyen olması halinde seçmenin başka bir partiden yana oy kullanacağını beyan ettiğini duyan Yücel Ahmet İşleyen'in AK Partili yetkililerle pazarlık sonucu önümüzdeki 2014 yerel seçimlerinde Aday gösterileceğine söz alması sonucu AK Parti'ye geçiş yaptığı söylendi.

Tüm çaba ve girişimleri sonucu AK Parti'de kendisine koltuk bulamayan Yücel Ahmet İşleyen'in İYİ Parti'ye geçişini bugün öğrendiklerini söyleyen Narmanlı vatandaşlar, Yücel Ahmet İşleyen'in nasıl bir hırs içerisinde olduğunu hayretler içerisinde takip ediyoruz.

Daha önce MHP'den AK Parti'ye, AK Parti'den de İYİ Parti'ye Geçen Ahmet Yücel İşleyen'e Parti dayanmıyor diye konuşan Narmanlı vatandaşlar, Önümüzdeki Seçimlerde Yücel Ahmet İşleyen'e İYİ Parti tarafından Belediye Başkanlığı ve yahut Milletvekilliği listelerinde yer verilmemesi halinde bir sonraki durağının neresi olacağını merak ediyoruz diye konuştular.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı