YAVUZ NİHAT ŞAHSUVAROĞLU İYİ Kİ VARSIN!

YAVUZ NİHAT ŞAHSUVAROĞLU EKONOMİK KRİZE İNAT! BU RAMAZAN AYINDA DA ERZURUM'DAKİ İHTİYAÇ SAHİBİ 50 BİN AİLENİN KAPISINI ÇALDI!

YAVUZ NİHAT ŞAHSUVAROĞLU İYİ Kİ VARSIN!

 

Her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da şehrimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatan Şahsuvaroğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erzurumlu işadamımız Yavuz Nihat Şahsuvaroğlu, bu yıl özellikle ekonomik anlamda zor günlerden geçen vatandaşlarımızın imdadına yetişti.

Dedelerinden babalarına, babalarından da kendilerine miras olarak devir edildiği bilinen doğup büyüdükleri şehrin insanının her şartta ve koşulda yardımına koşma geleneğini gelecek kuşaklardaki evlatlarına da miras olarak bırakmak için her yıl düzenli olarak özellikle Ramazan ayında Erzurum’un tüm ilçe, köy ve mahallelerindeki ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketleri göndererek yüzlerini güldüren Erzurumlu işadamı Yavuz Nihat Şahsuvaroğlu, bu yıl özellikle ekonomik anlamda zor günler geçiren vatandaşlarımızın kapılarını tek tek çaldı.

Her yıl düzenli olarak bizzat kendisi Ramazan ayına gireceğimiz şu günlerde şehrimize gelerek hem Sılayı Rahim ibadetini yerine getirip hem de dağıtmayı planladığı paketlerdeki ürünlerin tamamının Erzurum’da ticaret yapan esnaflardan satın almak ve özellikle kendi evinde kullandığı ürün ve markalarından oluşan paketler olması için özen gösterdiği öğrenildi.

Geçtiğimiz gün yine Erzurum'a gelerek Erzurum Valiliği ve tüm İlçe kaymakamlıkları başta olmak üzere Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve tüm İlçe Belediye Başkanlıklarıyla koordineli bir şekilde gerçek ihtiyaç sahibi aileleri belirleyerek tek tek kapılarını çalan Yavuz Nihat Şahsuvaroğlu önceki yıllardaki dağıtılan Yardım paketlerinin sayısını ve içeriğini bu yıl kat be kat artırarak Erzurum Merkez başta olmak üzere tüm ilçe ve mahalleler de bu Ramazan ayında toplam 50 Bin ailenin kapısını çalarak bir aylık değil yıllık gıda ihtiyacını karşılayacakları yarım paketlerini ulaştırdı.

Ramazan ayı haricinde de her ay düzenli ve periyodik olarak şehrimizdeki Yatılı Kuran Kurslarında mahalle, köy ve ilçelerimizden eğitim hayatlarını sürdürmek için ailelerinden ve sevdiklerinden uzakta yurtlarda kalan sayıları 5 Binin üzerinde olan öğrencimizin temel gıda ihtiyaçları başta olmak üzere elektrik, su, doğalgaz ve benzeri giderlerini de üstlendiği öğrenildi.

Erzurum'a geldiğini öğrendiğimiz Şahsuvaroğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Nihat Şahsuvaroğlu'nu ziyaret edip tüm hemşerilerimiz adına kendisine teşekkür ettik.

Yavuz Nihat Şahsuvaroğlu ile Erzurum özelinden uzun uzun sohbet etme imkanı bulduğumuz sohbetimizde, şehrimizin gelişmesi ve kalkınması adına çok önemli projelerinin olduğunu duymamız da bizi hayli sevindirdi. Önümüzdeki günlerde şehrimiz adına gerçekleştirmeyi planladığı ve şimdilik sürpriz olarak projenin detaylarını paylaşmadığı yatırımın önümüzdeki aylarda hayata geçirilmesi halinde büyük ölçüde istihdam ve şehrimizin gelişmişliği adına önemli bir adım olacağının şimdiden müjdesini de gazetemiz aracılığıyla vermiş olalım.

Her yıl düzenli olarak şehrimizdeki ihtiyaç sahibi aileleri belirleme de ve tespit etme noktasında kendilerine her türlü yarımcı olan başta Erzurum Valiliği olmak üzere Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in tüm imkanlarını seferber etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getiren Yavuz Nihat Şahsuvaroğlu, "Bu yıl ekonomik şartları göz önüne alarak yarım paketlerimizin hem içeriğini hem de hane başı sayısını 50 Bin'e çıkardık. Ülke genelinde ve Cezayir'de yaklaşık olarak 250 Bin Aileye ulaşıyoruz. Tabi ki bu sayılara ulaşmak için büyük bir özveri ve çalışma içerisinde yorgunluğumuz oluyor. Ama İnsanların bizleri gördüğünde karşılaştığımız gözlerindeki o mutluluk tüm yorgunluğumuzu alıyor. Doğup büyüdüğüm memleketim Erzurum'da da son yıllarda yorgunluğumuzu bir nebze olsun almak için elini taşın altına koyan tüm imkanlarını bizlerin bir aileye daha fazla ulaşmamız için seferber eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen'e teşekkür ediyorum diye konuştu.

Allah sayılarınızı Artırsın…

Erzurum Merkez, tüm ilçe ve mahallelerinde adreslerine kadar ulaştırılan yardım paketlerini alan ihtiyaç sahibi ailelerimizin mutlulukları yüzlerinden okunurken, doğup büyüdüğü memleketini ve hemşerilerini her şartta ve koşulda unutmayan Hayırsever işadamımız Yavuz Nihat Şahsuvaroğlu gibi hemşerilerimizin Allah sayılarını artırsın diye ümit ediyoruz.  Özellikle ilçelerde ve Erzurum merkez de çocuklarının eğitim ve öğretim hayatlarını sürdürmeleri için yurtlar yapan ve bu yurtlarda kalan öğrencilerin yemelerinden içmelerine, giyim kuşamlarından elektrik, su, doğalgaz ve benzeri giderlerinin karşılanmasında büyük emeği geçen Yavuz Nihat Şahsuvaroğlu başta olmak üzere nezdinde tüm Şahsuvaroğlu ailesine de teşekkür ediyoruz.

 


Anahtar Kelimeler: YAVUZ NİHAT ŞAHSUVAROĞLU VARSIN!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı