YAVUZ AĞIRALİOĞLU ERZURUM'DA HÜSRANA UĞRADI!

İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Erzurum'da Basın Toplantısı Düzenleyecekti. Fakat Toplantıya Erzurum Basınından Kimse Katılmadı.

YAVUZ AĞIRALİOĞLU ERZURUM

 

 

Bugün öğlen saatlerinde Palandöken Kayak Merkezindeki bir Otel'de İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Yavuz Ağıralioğlu'nun da şehrimize gelmesi vesilesiyle bir basın toplantısı düzenleyeceğini duyuran İYİ Parti Erzurum İl Teşkilatı büyük bir hüsran yaşadı.

İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkilerden sorumlu Başkan yardımcısı Ömür Dadaş'ın iki gün öncesinden şehrimizdeki tüm basın mensuplarını ve kuruluşları bizzat arayarak Palandöken Kayak Merkezinde bulunan bir Otel de 24.03.2021 Çarşamba günü Saat 12:30'da İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Yavuz Ağıralioğlu'nun katılacağı İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ve İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar'ın ev sahipliği yapacağı bir basın toplantısı düzenleyeceklerini duyurdu. Saatler 13:00'ü gösterinceye kadar Otel girişinde Gazetecileri bekleyen İYİ Partililer bir, iki kişi haricinde şehrimizde bulunan Basın mensuplarının gelmediğini görünce İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Yavuz Ağıralioğlu'na çaktırmamak için Salona Partilileri doldurarak toplantıya başladı. 

İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Yavuz Ağıralioğlu konuşmasına başlar başlamaz gözleriyle etrafında Basın mensuplarını aramaya başladı.

Konuşmanın hiç bir bölümünü ne bir fotoğraflayan muhabir, ne de kameramanın çekim yapmadığını gören İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Yavuz Ağıralioğlu toplantıya Erzurum Basınının iştirak etmediğini anlayınca aynı dakikalarda Ankara'da 7. Olağan Büyük Kongresini yapan AK Parti'yi hedef aldı. 

Konuşmalarının ardından Salonda Basın mensuplarının olmadığını gören Ağıralioğlu Oltu Belediyesi Büyük Birlik Partisinden istifa eden Meclis üyeleri ve partiye yeni katılan üyelere rozetlerini taktı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli