YAKUTİYE VE PALANDÖKEN BAŞKANLARINI ARIYOR

ALİ KORKUT VE ORHAN BULUTLAR´A VATANDAŞ SORUYOR; VİCDANINIZ RAHAT MI?

YAKUTİYE VE PALANDÖKEN BAŞKANLARINI ARIYOR

 

 

Yakutiye ve Palandöken İlçelerinde iki dönemdir Belediye Başkanlık görevlerini sürdüren Ali Korkut ve Orhan Bulutlar´ın görev yaptıkları sürede ne yapıp ne yapmadıkları kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor.

Yakutiye ve Palandöken İlçelerinde yaşayan vatandaşlar, 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde artık Ali Korkut ve Orhan Bulutları görmek istemediklerini ufaktan ufaktan dillendirmeye başladıkları görülüyor.

Vatandaşların, sokakta, kahvehanelerde, cami avlularında ve hatta kadınların kendi aralarında düzenlemiş oldukları günlerde bile Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar´dan memnuniyetsizliklerini sıkça konuştuğu şu günlerde Yakutiye ve Palandöken Belediye Başkanlığı için Aday olmayı düşünen Siyasileri de yavaş yavaş gün yüzüne çıkarmaya başladığı görülüyor.

Ak Parti içinde Yakutiye ve Palandöken Belediye Başkanlığı için pek çok aday Ankara bağlamlı kulis faaliyetleri içerisinde olurlarken, AK Parti ve MHP İttifakından dolayı 2019 mahalli seçimlerinde özellikle Yakutiye yada Palandöken Belediye Başkanlıklarından birisinin MHP´ye verileceği yönündeki dedikoduların ardı arkası da kesilmiyor. 

Öte yandan Yakutiye ve Palandöken Belediye yönetiminin görev sürelerinin bitimine az bir zaman kala, bu yönetimin Türkiye´deki bir çok şehirden nüfus olarak büyük olduğunu savunan vatandaşlar, Ali Korkut ve Orhan Bulutlar´ın iki dönemdir sürdürdükleri Belediye Başkanlığı görevinde İlçeleri için ellerinden geleni yapıp yapmadıkları konuşulmaya devam ediyor.

Palandöken ve Yakutiye Belediyelerinin her ikisinin de kişiye özel imar uygulamaları olup olmadığı, eş dost akraba kayırmacılığı yapılıp yapılmadığı, inşat sektörü ve müteahitler ile ilişkilerin ne boyutta olup olmadığı, vatandaşın sorunlarının  planlı ve programlı çözülüp çözülmediği halk tarafından irdeleniyor.

Yakutiye ve Palandöken Belediye Başkanları ve yönetimlerinin görevlerinin bitimine 1 yıl gibi bir zaman kala, ehliyet ve liyakat esasını mihmandar edinip edinmedikleri ve bütün iş ve işleyişleri kamu yararına değerlendirip değerlendirmediklerinin, kendi vicdan terazilerinde tartıp tartmadıkları da merak ediliyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli