TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Erzurum’a iki okul sözü

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakan Oral'ın Girişimleri sonucu TOBB Erzurum'a 2 Okul Yaptıracak.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Erzurum’a iki okul sözü

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Erzurum Ticaret Borsası’nın daveti üzerine Cuma günü Erzurum'a geldi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Bir dizi açılış ve programlara katılmak üzere geldiği Erzurum’da çeşitli etkinliklere katıldı. Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe Ticaret Odalarına birer ziyaret düzenleyen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, daha sonra Erzurum Ticaret Borsası Başkanlığı’nı ziyaret ederek burada Cografi İşaretli Ürünler ile erzurumçarşıpazar.com stantlarını inceledi ve ikram edilen ürünlerden tattı.

Ticaret Borsası ziyaretinin ardından Atatürk Üniversitesi Nenehatun Kültür Merkezinde, Erzurum Ticaret Borsası Başkanlığı tarafından organize edilen, TOBB Arabuluculuk ve Tahkim Ofisi, E-Ticaret Sitesi ve Borsaya kayıtlı üyelerden 2021 yılı içerisinde en çok tescil ödeyen 41 Firma temsilcisi için düzenlenen “ Ekonomiye Değer Katanlar” ödül törenine katılan Başkan Hisarcıkoğlu, 2018-2022 Yıllarını kapsayan "4 Yılda Değişen ve Gelişen Borsa" tanıtım videosunu izledi. Programın açılış konuşmasını yapan Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral "Görev aldıkları süre içerisinde gerçekleştirdikleri faaliyetler ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Hakan Oral, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan, Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi, Erzurum Ticaret Borsası için içerisinde, Lisanslı Depoculuk, Soğuk Hava Deposu, Elektronik Satış Salonu bulunan ve tüm Bölgeye hizmet edebilecek ve içerisinde Akredite Laboratuvar barındıran Borsa Kompleksi içinde destek talebinde bulundu. Başkan Oral, konuşmasının sonunda, şehrin birlik ve beraberlik içinde bir araya gelmesiyle başarının elde edilebileceğine de vurgu yaparak, her daim desteklerini hissettiğimiz TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu'na huzurlarınızda birkez daha teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise yaptığı konuşmada, “Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakan Oral ve nezlinde Yönetim Kurulu ve tüm üyelerine böylesine güzel çalışmalar yaptıkları için tebriklerimi sunuyorum” Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakan Oral'ın birbirinden değerli çalışmalar gerçekleştirdiğini ve bunların başında Soğuk Zincir Süt Kurulumu projesi ile Mesleki Eğitimi geliştirme anlamında Erzurum'da üç Meslek Lisesine hamilik yaptığını ve bu okulların tercih oranlarının yüzde yüz olduğunu belirterek, Erzurum Merkez ve Oltu ilçesine birer okul yaptırma sözü verdi.

Konuyla ilgili Erzurum İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih Kaygusuz başta olmak üzere Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Sayın Hakan Oral ve Oltu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Baki Karaca'nın TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan şehrimize Okul yaptırması için bir çok girişimde bulunduğu öğrenildi. Şehrimizin Eğitimi İçin mesai mefhumu gözetmeksizin gecesini gündüzüne katarak çalışan İl Milli Eğitim Müdürümüz Salih Kaygusuz'un şehrimizin Sivil Toplum kuruluşlarıyla ortak haraket etmesi ve yapılan Kollektif çalışma sonucu şehrimize kazandırılan 2 Okul'un şimdiden şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Bugüne kadar şehrimizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarıyla bürokratlarımızın bir araya gelememesinden şikayetçi olan vatandaşlar ise, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih Kaygusuz ve Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakan Oral'ın göstermiş oldukları bu örnek davranışın takdire şayan olduğunu ve önümüzdeki günlerde de bu birlikteliklerin şehrimizin menfaati için devam etmelerini ümit ediyoruz dediler.  


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı