TEŞEKKÜRLER SAYIN VALİM OKAY MEMİŞ, ERZURUM İSMİNİN SİYASET ÜSTÜ OLDUĞUNU HERKESE GÖSTERDİNİZ!

ENDER YÜNCÜ YAZDI! TEŞEKKÜRLER SAYIN VALİM OKAY MEMİŞ, ERZURUM İSMİNİN SİYASET ÜSTÜ OLDUĞUNU HERKESE GÖSTERDİNİZ!

TEŞEKKÜRLER SAYIN VALİM OKAY MEMİŞ, ERZURUM İSMİNİN SİYASET ÜSTÜ OLDUĞUNU HERKESE GÖSTERDİNİZ!

 

Erzurum Valisi Sayın Okay Memiş'e yapılan haksızlık karşısında susmayacağım.

Geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul'da Maltepe Sahilinde Açılışı gerçekleştirilen Erzurum Tanmıtım Günleri'nde yaşananlar sanki birilerinin ayıpları kapatılsın diye özellikle şehrin Valisi Okay Memiş'in üzerine yıkıldı...

Olay esnasında orada olan birisi olarak, Ulusal ve sosyal Medya da paylaşılan haberler karşısında şaşkınlık içerisindeyim...

Güya Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Maltepe Sahilindeki Etkinlik alanına kadar gelmiş ve Erzurum Valisi Okay Memiş tarafından alana aldırılmamış gibi çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığının altını çizeyim...

Erzurum Tanıtım Günleri 06 Ekim tarihinde Maltepe Sahilde bulunan Etkinlik alanında başladı.

Fakat Resmi açılışı 08 Ekim Cumartesi günü Saat 14.00'de yapılacak diye duyuruldu.

Şehrimizin Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok Belediye Başkanı, Siyasetçi ve Bürokrat da Cumartesi günü açılış için İstanbul'a geldiler.

Açılış Saatine dakikalar kala Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin ve beraberindeki 60 kişiden oluşan kalabalık alana geldi.

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu'nun birazdan alana geleceğini ve açılış öncesi Erzurumlu vatandaşlara hitaben bir konuşma gerçekleştireceğini söyledi.

Bunun üzerine Erzurum Valisi Okay Memiş'de Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu'nun Erzurum Tanıtım Günlerinde Erzurumluların yanlarında olmalarından hatta Erzurum'dan İstanbul'a gelerek yöresel ürünlerimi satan esnafımızla hasbihal etmesinden mutluluk duyarız. Fakat Ahmet Davutoğlu'nun alanımıza gerçekleştireceği ziyaret ilerleyen saatlerde olursa daha iyi olur. Bir Siyasi Parti Genel Başkanının Açılış öncesi Halka sesleneceği bir Konuşmanın Siyasi bir Mitinge dönüşebileceğinden dolayı etik olmayacağını söyledi.

Vali Okay Memiş'in bu açıklamasının ardından Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, "Bizi Konfederasyon yetkilileri Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun açılışa katılması halinde açılış konuşması yapacağını söylediler." demesi üzerine Erzurum Valisi Okay Memiş, " Şayet Burada böylesi siyasi bir miting havası yaratarak Erzurum Tanıtım Günlerinin açılışı gerçekleşecek ise Ben Devletin Valisi olarak bu açılışa katılamam" dedi.

Vali Okay Memiş'in bu açıklamasını sindiremeyen Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, alanda taşkınlık çıkararak, Olayları başka bir boyuta taşımak için elinden gelen çaba ve gayreti gösterdi. Göstermiş olduğu çaba ve gayret ulusal ve sosyal medyaya da istediği gibi yansıdı. 

Ama olayların bizzat görgü tanığı olarak alanda olan benim izlenimlerim ve aktarımlarım olayın gerçek yüzüdür.

Erzurum Valisi Sayın Okay Memiş'i İstanbul'da düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri kapsamında Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun açılış konuşması adı altında siyasi bir miting yapma hayalini kursağında bıraktığı için gönülden kutluyorum... 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı