Tarih: 10.10.2024 23:58

TEŞEKKÜRLER LEVENT ÇAKMUR

Facebook Twitter Linked-in

 

Erzurum ve Türk sporuna hizmet veren ve ebediyete intikal eden futbol efsanelerinin adına Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi tarafından yapılan ‘Vefa Duvarı’ törenle açıldı. 

Erzurumspor Kurucusu ve Kulüp Müdürü Tuncer Çakmur, Palandöken spor’un Efsane Başkanlarından Ömer Yüncü, Dağcılık Spor Efsanesi Necati Kishalı, 12 Martspor efsanesi Osman Eygü,  Büyükşehir Belediyespor efsanesi Selçuk Çakmak, deprem şehidi Burhanettin Sever, görev şehidi öğretmen Mümtaz Gacır, eski futbolcu ve teknik adamlar Hadi Vuraler, Rahmi Dadalı, Nihat Gezder, Burhanettin Andiç ve  Hüseyin Bezdim gibi isimlerin adları ve fotoğrafları Palandöken Gençlik Merkezi Eğitmenleri Nur Arfat, Emrah Özer ve Ümit Koç tarafından resmedildi. Vefa Duvarı törene katılan protokol ve davetliler tarafından beğenildi. Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütok ile Vefa Duvarı ekibi ödüllendirildi. 

Palandöken Gençlik Merkezi Eğitmenleri Nur Arfat, “Bu projemizle gerek sporcu gerekse idareci olarak Erzurumspor camiasına hizmetler vermiş ve hayatını kaybetmiş futbolcularımız anısına her birinin portrelerini fil şeridinin içine resmettik. Bu sayede Erzurum’un efsanelerine duyduğu vefayı göstermişi olduk. Emeği geçen müdürlerimize teşekkür ederiz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —