TEŞEKKÜRLER CAVİT KILIÇ

Erzurumlu İşadamımız Cavit Kılıç, Merhum Eyüp Erzurumlular Federasyonu Başkanı Cahit Özaslan Anısına Erzurumluları Beyoğlu'nda Buluşturdu

TEŞEKKÜRLER CAVİT KILIÇ

 

Adını son günlerde sıkça duyduğumuz Erzurumlu hayırsever işadamımız Cavit Kılıç, Ahde Vefa adına bugün çok önemli bir Organizasyon gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde de Erzurum'u karış karış gezerek İhtiyaç sahibi aileleri tesbit edip maddi yardımın yanı sıra, gıda, giyim ve yaklaşan Okul öncesi öğrencilerimize kırtasiye yardımında bulunan Erzurumlu İşadamımız Cavit Kılıç, İstanbul'un Eyüp İlçesinde Faaliyet gösteren Eyüp Erzurumlular Federasyonu'nun geçtiğimiz yıl mrhum olan Başkanı Cahit Özaslan için düzenlemiş olduğu anma programı için tüm imkanlarını seferber etti.

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan kendisine ait TRT Tepebaşı'ndaki Yunus Emre Cafe'de Erzurumlu hemşerilerini kahvaltı da buluşturan Erzurumlu İşadamımız Cavit Kılıç, Eyüpsultan İlçesinde faaliyetlerini yürüten Eyüp Erzurumlular Federasyonu Başkanı Bülent Kundakçı'nın geçtiğimiź yil hayatını kaybeden İstanbul'daki Erzurum'un önemli isimlerinden Cahit Özaslan Anısına düzenleyeceği anma programında misafirlerini kendi işyerimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Böylesine hemşerilerimiz adına önemli olan bir anma gününde hele uzun yıllar birlikte memleketimiz üzerine yapmış olduğumuz sohbetlerden büyük mutluluk duyduğum rahmetli Cahit Özaslan'ı anmak için düzenlenen anma programında şahsımın ve ailemin emeğinin olmasına fırsat sunan başta Eyüp Erzurumlular Federasyonu başkanı Bülent Kundakçı ve yöneticileri olmak üzere, Kahvaltı da bir araya gelen Erzurumlu hemşerilerim ve Cahit Özaslan'ın geride bıraktığı ailesine sonsuz teşekkür ediyorum diye konuştu.

Anma Programında Erzurumlu hemşerilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyan Cavit Kılıç'a Eyüpsultan Erzurumlular Federasyonu ve Cahit Özaslan'ın ailesi tarafından teşekkür plaketi verildi.

TEŞEKKÜRLER CAVİT KILIÇ

Cahit Özaslan'ı anmak ve yad etmek için Cavit Kılıç'a ait olan Yunus Emre Cafe'de çok sayıda Erzurum Dernek, Vakıf ve Federasyon başkanlarının yanı sıra, Gazeteciler, Erzurumlu hemşerilerimiz ve Cahit Özaslan'ın aile yakınları yer aldı. Toplantıya katılan Erzurumlu hemşerilerimiz "Demek ki, VEFA Sadece İstanbul'da Bir Semtin İsmi Olarak Kalmamış" Bugün bizleri işyerinde ağırlayan ve örnek bir davranış sergileyen Hemşerimiz Cavit Kılıç'a Sonsuz Teşekkür ediyoruz dediler. 

 

 


Anahtar Kelimeler: TEŞEKKÜRLER CAVİT KILIÇ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli