Tarih: 19.04.2017 07:31

Tercih meşrudur

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Bahçeli grup toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 SİSTEM TARTIŞMALARI BİTTİ: Türk milleti iradesini göstermiş, yeni bir dönemin kapısını aralamıştır. Artık sistem tartışmaları son bulmuştur. Türkiye´nin ayağındaki prangalar sökülüp atılmıştır. Kardeşliğimiz perçinlenmiş, bağımsızlığımız pekişmiştir. Cumhuriyetimiz gücüne güç katmıştır. İstikbalimizin önündeki pürüzler kaldırılmıştır.

 ERDOĞAN´A TEŞEKKÜR: Sandıktan evet tercihinin çıkması için yoğun emek ve mesai harcayan Sayın Cumhurbaşkanı´na, Sayın Başbakana, AK Parti´ye gönül vermiş kardeşlerime teşekkürlerimi iletiyorum. Özellikle belirtmek durumundayım ki, 16 Nisan´ın kazanan veya kaybedenleri bellidir.

 TÜRKİYE KAZANDI: Kazanan Türk milletidir. Hayır veya evet diyen tüm vatandaşlarımızdır. Kazanan Türkiye´dir. Kazançlı çıkan bayraktır, devlettir, vatandır, milli namus ve haysiyettir. Kaybedenler kulübü ise oldukça karışık, kalabalık ve karmaşıktır. 16 Nisan´da; FETÖ yerle bir olmuştur. ´Evet çıkarsa bittik´ diye feveran eden PKK hapı yutmuş, sonu görünmüştür. PYD-YPG kaybetmiş, HDP dağılmış, DHKP-C darbeyi yemiştir. CHP ise baltayı taşa vurmuştur.

 TERCİH MEŞRUDUR: Kesin olmayan sonuçlara göre 16 Nisan günü 25 milyon 167 bin 67 vatandaşımız evet, 23 milyon 777 bin 115 vatandaşımız da hayır oyu kullanmıştır. Aradaki fark 1 milyon 389 bin 952 ile evet lehinedir. Bu demokratik tabloya saygı ve riayet gerekirken kriz tetikçileri hemen harekete geçmişlerdir.

TAKVİM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —