SÜHA DENGİZEK VE EKİBİNDEN ALKIŞLANACAK HAREKET

MALTEPE ERZURUMLULAR VAKFININ YAPTIĞINI DUYUNCA ERZURUMLU OLMAKTAN BİR KEZ DAHA GURUR DUYACAKSINIZ

SÜHA DENGİZEK VE EKİBİNDEN ALKIŞLANACAK HAREKET

 

 

İstanbul'un En büyük İlçelerinden birisi olan Maltepe'de Uzun yıllardır Aktif çalışan Maltepe Erzurumlular Vakfı bugüne kadar Erzurum adına yaptığı isabetli çalışmalarla adından sıkça söz ettirmişti,.

Dünya'yı etkisi altına alan Koronavirüs "Covit-19" salgını sebebiyle Ülkemizde bir çok tedbirlerin alındığı şu günlerde Maltepe Erzurumlular Vakfı öyle bir karar aldı ki, duyanları hayrete düşürdü.

Maltepe Erzurumlular Vakfı Başkanı Süha Dengizek ve İkinci Başkan Suat Önal'ın birlikte istişare edip bu salgın dolayısıyla bizlerin Öncelikle birer vatandaş olarak ve sonrasında Erzurumlular olarak Devletimize ve Milletimize faydalı olacak ne yapabiliriz? sorusunun ardından çıkardıkları sonucu önce yönetimlerindeki diğer arkadaşlarının görüşüne sundukları ve Maltepe Erzurumlular Vakfı yönetimindeki tüm arkadaşlarının da hepsinin eksiksiz olurunu alarak yaptıkları hareketi duyan Erzurumlular, Erzurumlu oldukları için bir kez daha gurur duydular.

BAKIN NE KARAR ALMIŞ MALTEPE ERZURUMLULAR VAKFI

Maltepe Erzurumlular Vakfı, Koronavirüs tedbirleri kapsamında Başkan Süha Dengizek önderliğinde Maltepe Kaymakamı Sayın Meftun Dallı beyefendiyi ve Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Sayın Selçuk Aldemir Beyefendiyi arayarak Maltepe Erzurumlular Vakfı Olarak bu içerisinde bulunduğumuz zor günlerde bizde Erzurumlular Vakfı olarak Devletimizin ve Milletimizin yanında olmak istiyoruz. Vakfımızın 6 Katlı kendi mülkü olan Vakıf Binamız Maltepe İlçemizde merkezi konumdadır. "Öncelikliği Erzurumlu hemşehrilerimiz olmak üzere" Vakıf Binamızı her türlü karantina, Otel vb. koşullarda kullanılması için Devletimizin İlçemizdeki en yetkili makamı olan Maltepe Kaymakamlığına Binamızın Anahtarını emanet ediyoruz" dediler.

Gelde Alkışlama

Maltepe Erzurumlular Vakfı Başkanı Süha Dengizek başta olmak üzere Başkan Yardımcısı ve İkinci Başkan Suat Önal beyfendiyi ve bu iki Dadaş başkanın nezdinde Tüm Maltepe Erzurumlular Vakfında görev alan tüm Erzurumlu hemşehrilerimizi ayakta alkışlıyoruz.

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli