SUAT DÜLGER'İN AKIL HOCASI TAM BİR RECEP TAYYİP ERDOĞAN HAYRANI ÇIKTI

CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger'in Akıl hocası olarak bilinen Önder Genç'in Tam Bir AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Hayranı olduğu ortaya çıktı.

SUAT DÜLGER

 

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Suat Dülger'in her fırsatta bilgi, birikim ve tecrübesinden faydalandığı söylenilen Önder Genç, Meğer Tam Bir AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hayranıymış.

Bülent Oğuz'un istifasından sonra adı CHP Erzurum İl Başkanlığı için kulislerde konuşulan Önder Genç'in o günlerde ismini sıkça duyuyorduk.

Hatta bazı çevreler Önder Genç'in Ticaret hayatından sonra siyasete atılmasıyla birlikte AK Parti'nin kurulduğu 2000'li yıllarda AK Parti de kendisine koltuk bulabilmek için sürekli AK Parti tezavhuratları yapan bir Gazete çıkardığını, AK Parti de istediğini alamayan Önder Genç'in daha sonra Refah Partisine geçtiğini, burada da aradığı koltuğu bulamayınca Saadet Partisi'nin kapısını aşındırdığını hatta son 2019 yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi'nden Horasan Belediye Başkanlığına Aday olduğunu burada da başarılı olamayınca Cumhuriyet Halk Partisi sıralarına geçtiğini söylediler.

2000'li yıllardan bu yana Parti Parti dolaşan Önder Genç'in son olarak Cumhuriyet Halk Partisi'nde koltuk arayışı içerisindeyken, İl Başkanı Bülent Oğuz'un istifasından sonra Ankara Genel Merkez'de kendisini ve geldiği Milli Görüş ruhundan kamufle ederek yapmış olduğu girişimler sonucu kendisinin İl Başkanı olamayacağını, İl Başkanlığı görevinin Parti Yönetimi içerisinden birisine verileceğini öğrenince yönetimde bulunan kişiler arasındaki en zayıf halka olarak tespit ettiği aslen Ardahanlı olan Suat Dülger'in ismini Genel Merkez'e İl Başkanı olması için Erzurum'daki en iyi kişi olarak anlattığı öğrenildi.

Suat Dülger ise o günlerde yanından hiç ayrılmayan Önder Genç'in CHP Genel Merkezinde bir ağırlığının olduğunu düşünerek, kendisinin aslen Ardahanlı olması hasebiyle Erzururum'u ve Erzurum'daki siyaseti bilmediğinden dolayı 2000'li yıllardan beri Erzurum siyasetinde sürekli bulunmuş Önder Genç'in kendisi için büyük bir şans olacağını düşünerek attığı her adımda kendisinden talimat aldığı ve aldığı talimatlar neticesinde İl Başkanlık görevini yürüttüğü öğrenildi. 

Son olarak Önder Genç'in CHP'nin Erzurum'da 2023 seçimlerinde Milletvekilliği için Adaylık düşünen kişilere ulaşarak, kendilerine yardımcı olacağını söylemesi ve Suat Dülger'le birlikte ortak hareket ettiğini, Listelerin oluşmasında kendisinin büyük etkisinin olacağını beyan etmesi sonucu CHP'den Adaylık düşünen kişilerin bu beyanlara itibar etmediği öğrenildi.

Hal böyleyken, Erzurum'da CHP'nin Neden istenilen ve beklenilen Muhalefet görevini yapmamadığı da gözler önüne serilyor diye konuşan Partililer, Demek Davul başkasının boynunda Tokmak Başkasının elinde diye yorumladılar. 

Ticaret hayatından beri benimsediği Milli Görüş Hareketi'nin bir parçası olmaktan ve Milli Görüş'e hizmet etmekten kaçınmayan Önder Genç'in Ne Zaman Cumhuriyet Halk Partili olduğunu da merak eden vatandaşlar, Siyasette bu kadar kapı arşınlayıp kendisine bir koltuk bulamayan Önder Genç'in CHP'ye ne faydası olabilir diye sordular.

Meğer; Kale İçten Fethedilmiş...

Ayrıca Erzurum'da uzun yıllardır Tabela Partisi olmanın bir adım ötesine geçemeyen CHP'nin, Ülkemiz genelinde yaşanan Ekonomik çalkantılar ve İktidar Partisi olan AK Parti'nin şehrimizde olası oy kaybetmesi sonucu kaybedilen oyların Ana Muhalefet Partisi olan CHP'ye gitmemesi için Önder Genç'in İl Başkanı Suat Dülger'e yanlış hamleler yaptırarak kaybedilen AK Parti oylarının CHP'ye gitmemesi için bir içten fetih olarak değerlendiriliyor. 

Suat Dülger'in Akıl Hocası Tam Bir Recep Tayyip Erdoğan Hayranı çıktı diye konuşan vatandaşlar, 2002 yılında Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında kurulan AK Parti'nin Erzurum'daki kurucuları arasında bulunan Önder Genç'in Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum ziyaretinde birlikte çekildikleri fotoğrafını da sosyal medyaya sızdırdılar...



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı