SÖZDE KANAAT ÖNDERİ İBRAHİM ÖZMEN DENİLEN BU ADAMIN BİRİ FRENİNE BASSIN!

SÖZDE KANAAT ÖNDERİ İBRAHİM ÖZMEN DENİLEN BU ADAMIN BİRİ FRENİNE BASSIN!

Erzurum'da Kanaat Önderiyim diyerek kendisini tanıtan İbrahim Özmen isimli bu şahsın varlığı şehirde iyiden iyiye insanları rahatsız etmeye başladı.

 

Şehrimizde Kanaat Önderiyim diyerek kendisini tanıtan İbrahim Özmen isimli bu şahsın varlığı şehirde iyiden iyiye insanları rahatsız etmeye başladı.

Özellikle sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla kendisini Erzurum'un Kanaat Önderiymiş gibi lanse etmeye çalışan İbrahim Özmen isimli bu vatandaşın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Okur-Yazar olmadığı düşüncesini insanlarda uyandırıyor.

Son olarak bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben yaptığı paylaşımı okuyan Yurt dışında ve Yurt içinde yaşayan Erzurumlular “Bu Adamın Okur Yazarlığı Yok mu? Nasıl olur Atatürk Üniversitesi gibi Ülkemizin önde gelen Üniversitelerinden birisini içerisinde barındıran bir şehirde Bu Adam Şehrin Kanaat Önderi olarak kendisini Tanıtma Cesaretini Kimden ve Nereden Alıyor?” diye sordular.

Şehrin Kanaat Önderiyim diyerek ortalıkta dolaşan bu adamın son paylaşımında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'e methiyeler dizmeye çalışırken kurduğu cümleler, imla hataları, noktalama ve virgül işaretlerinden uzak yazım kurallarından bihaber ve gelişi güzel ifadeleri okurken bizleri güldürse de şehrimizin düştüğü durumu bir kez daha gözler önüne serdi.

Sözde şehrin Kanaat Önderi İbrahim Özmen, Mehmet Sekmen'in durmadan yorulmadan Erzurum İçin çalıştığını, kendisinin Mehmet Sekmen'i nereye çağırsa Başkan Sekmen'in koşarak gittiğini şöyle anlatıyor.

Bakın tamamen Sözde Erzurum'un Kanaat Önderi olarak kendisini tanıtan İbrahim Özmen denilen Adamın Mehmet Sekmen'e hitaben yaptığı paylaşımından alarak paylaşıyoruz ; Bugün akşam 6 da direktorculerin sitesine çağırdık. hiç erinmeden geldi. Ve milleti dinledi.” (Sözde Kanaat Önderi herhalde Traktörcüler Sitesinden bahsediyor.)

Yine paylaştığı yazının tamamını okuduğumuzda görüyoruz ki, İmla, Noktalama, Büyük-Küçük harflerin nerede kullanılacağına dair hiç bir özen ve itina yok. 

İnşallah Bu haberimizden sonra Şehrimizin Yönetiminde söz sahibi olan Sayın Valimiz, Erzurum Büyükşehir ve İlçe Belediye Belediye Başkanlarımız, AK Parti İl ve İlçe Başkanları, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve şehrin Kamu Kurum ve Kuruluşlarındaki yetkililer Bu Adama bir dur derler…

Hatırlayacak olursak, geçtiğimiz yıllarda KUDAKA'da gerçekleştirilen bir toplantıda şehrin yöneticileriyle aynı masada oturan Bu Adamın Neden O Masa da oturduğunu Cumhuriyet Halk Partisi Eski İl Başkanı Suat Dülger yetkililere sormuş ve bir cevap alamamıştı…

 

 

Gelin Bu Sözde Kanaat Önderi İbrahim Özmen'in bugün sosyal medya hesabından paylaştığı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'e methiyeler dizmeye çalıştığı yazısını hep birlikte okuyup, Bu Adamın Okur-Yazar olup olmadığına hep birlikte KANAAT getirelim…

İbrahim Özmen

Erzurum un güzel şehri emin i kardeşim seni sevmeyen sana yardım etmeyen ak partiliye ben ak partili demem! Erzurum'da hakkıyla çalışan güzel işlere imza atan ve erinmeyen yorulmayan kardeşime sayın Mehmet Sekmen'in kanaat önderleri başkanı olarak her zaman destekçisi olacağım. Elimden ne gelirse onu yapacak ve yardım edeceğim. Erzurum'a çok iş adamı getirdin . Erzurum'un nüfusunu artırdın. Başkanımızın en iyi tarafıda vakit geçmiş olsa mesai bitmiş olsa bile aradığımda "başkanım bir şuraya gelin halkın bir sorununu dinle diyorum " ben yoruldum ya da mesaim bitti demeden koşan bir başkandır. Geliyor, milleti dinliyor dertleriyle dertleniyor. Bugün akşam 6 da direktorculerin sitesine çağırdık. hiç erinmeden geldi. Ve milleti dinledi . Başkanı ugurladiktan sonra kendi aramizda muhabbet ettik. Bana arkadaşlar sorular sordu. Başkanım kanaat önderlerini biz takip ediyoruz . Sekmen başkanı çok destekliyorsun. Allah sen den razı olsun isabetli iş yapıyorsun dediler. Ben de onlara şöyle dedim Mehmet Sekmen in bir ticaret bakanı olması lazım ya da bir İstanbul bir Ankara başkanı olması lazım. Vizyonuna bilgisine görgusune 2 , 3 fakülte bitirmiş biri olarak bunlar başkanımıza yetmiyor. Erzurum hep gecekondu söküp söküp baştan yapıyor ve bu işler için para lazım. Erzurum'da ki ak Parti'nin ileri gelenleri birleşip cumhurbaşkanına çıkıp böyle bir adamı bize başkan yaptın Allah senden razı olsun Erzurum Türkiye'nin bel kemiği diyorsunuz sayın cumhurbaşkanım Erzurum'a biraz para gönderki nüfusumuz başka yerlere gitmesin. Mehmet Sekmen yatırımları basarsın. 40 50 tane iş adamına yer verdi fabrika yaptırıyor . Bu partiler birleşip senin yanına gelemiyor cumhurbaşkanım Erzurum adına kanaat önderleri başkanı olarak Erzurum a büyük bir para ayırmanız gerekli sayın cumhurbaşkanım. Bizim istegimizle duyarsanız sayın cumhurbaşkanım isteğimizi yerine getirirsen sayın cumhurbaşkanım Erzurum halkı sana çok dua edecek. Cennet vatanın güzelliğini Mehmet Sekmen kardeşimiz yapsın bitirsin. Ya Mehmet Sekmen i ticaret bakanı yap . Ya da Erzurumdan onu hiç alma Erzurum'u sayılı iller arasına soksun. Bilmiyorsunuz ki cumhurbaşkanım 2 dönemdir sayın Mehmet Sekmen Türkiyede belediye çalışmalarinda yapılan ankette1. Oldu. Fakat bu çalışmalara para yetmiyor sayın cumhurbaşkanım. Sizden Erzurum'a desteklerinizi bekliyoruz saygı ve sevgilerimle