ŞİRANKES KAFE BU SEFER BİR VEDA YEMEĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

ŞENKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÖRBİL ÖZCAN VE ŞENKAYA KAYMAKAMI ABDULLAH KURT'TAN TAYİN SEBEBİYLE İLÇEDEN AYRILAN İLÇE JANDARMA KOMUTANI İLÇE BÖLÜK KOMUTANI VE İLÇE MÜFTÜSÜNE VEDA YEMEĞİ

ŞİRANKES KAFE BU SEFER BİR VEDA YEMEĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

 

Erzurum'un Şenkaya ilçesinde görevliyken başka yerlere tayin çıkan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Kurt, İlçe Bölük Komutanı Üsteğmen Emrah Tunç ve İlçe Müftüsü Veysel Çelebi için Şirankes Kafe'de bir veda yemeği düzenlendi.

Şenkaya Belediyesi Şirankes Kafe'de düzenlenen veda yemeğine ev sahipliği yapan Şenkaya Kaymakamı Abdullah Kurt ve Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan tayin sebebiyle İlçeden ayrılacak olan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Kurt, İlçe Bölük Komutanı Üsteğmen Emrah Tunç ve İlçe Müftüsü Veysel Çelebi için düzenledikleri veda yemeğinde yaptıkları konuşmada şu sözlere yer verdiler.

Şenkaya Kaymakamı Abdullah Kurt yaptığı konuşmasında; "Yemeğin düzenlenmesinde emeği geçen Başta Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan beyefendi olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Devlet memurluğunda zenginlik olmaz. Devlet memurluğunun iki zenginliği vardır. İlki meslek hayatınızda ki itibarı muhafaza ederek evlatlarınıza çocuklarınıza onurlu bir geçiş bırakmak. İkincisi de ülkemizin dört bir yanını gezerek hem güzel ülkemizin güzelliklerini yakından tanıma hem de insanlarımızı Engin zengin kültürümüzü tanıma fırsatı vermesi. Jandarma teşkilatımız da ülkemizde bayrağın dalgalandığı her yerde görev yaparız anlayışıyla bir fiil ortaya koyar. Bu duygu ve düşüncelerle Komutanlarımızın ve İlçe Müftümüzün yollarının açık olmasını diliyorum. Yaptıkları hizmetlerden dolayı da kendilerine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan ise yaptığı konuşmasında; "Yaşamda önemli olan insanların geride ne bıraktıkları ve nasıl yaşadığıdır. İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Binbaşı Fatih Kurt, İlçe Bölük Komutanımız Sayın Üsteğmen Emrah Tunç ve İlçe Müftümüz Sayın Veysel Çelebi beyefendiler İlçemizde yaşayan her kesimin beğenisini kazanmış, arkasında iyi bir miras bırakmışlardır. Kendilerini tanımaktan mutluyuz. Şenkaya İlçemize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı her birisine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görev yerlerinde kendilerine başarılar diliyorum“ dedi.

Yemeğin ardından Şenkaya Kaymakamı Abdullah Kurt ve Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan  Şenkaya ilçesinde görevliyken başka yerlere tayin çıkan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Kurt, İlçe Bölük Komutanı Üsteğmen Emrah Tunç ve İlçe Müftüsü Veysel Çelebi'ye plaket takdim ettiler.

 

 

 

 

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

01.07.2024

  • İMSAK 02:49
  • GÜNEŞ 04:43
  • ÖĞLE 12:24
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:40
  • Pazartesi 24.1 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.7 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.7 ° / 8 ° Güneşli