SİNAN DEMİR'DEN İLK MESAJ: İSTİKLAL İÇİN BİRLİK, İSTİKBAL İÇİN DİRLİK KAZANAN TÜRKİYE OLACAK

MHP YAKUTİYE İLÇE BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN SİNAN DEMİR'İN İLK MESAJI ÖNCE BİRLİK VE BERABERLİK OLDU.

SİNAN DEMİR

 

Bugün Gerçekleştirilen MHP Yakutiye İlçe Başkanlık seçimlerinde Yakutiye İlçe Başkanlığına seçilen Sinan Demir sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ilk paylaşımda birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Sinan Demir mesajında; 

İSTİKLAL İÇİN BİRLİK, İSTİKBAL İÇİN DİRLİK KAZANAN TÜRKİYE OLACAK

Kıymetli Ülküdaşlarım, Değerli Hemşerilerim,

Bugün gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi Yakutiye İlçe Kongremiz sonucunda Milliyetçi Hareket Partisi Yakutiye İlçe Başkanı olarak seçilmiş bulunmaktayım.Çıktığımız bu kutlu yolda Bilge Liderimiz, başkanlarımız ve ülküdaşlarımızın teveccühüne layık şekilde başkanlık görevimizi en iyi şekilde ifa etmek, ülkemiz, milletimiz, memleketimiz ve ilçemiz için en faydalı olacak işleri yapmak temel hedefimiz olacaktır.

Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ Beyefendi “Cesaret, yüreklilik, atılganlık olmayan hiçbir dava başarıya ulaşamaz.” demiştir.Sadece seçilen yönetimle değil bütün dava arkadaşlarımızla Milliyetçi Hareketi hak ettiği konuma getirmenin gayreti içerisinde olacağız.

Yusuf Has Hacip diyor ki “İnsanların seçkini insanlığa faydalı olan insandır.” Bizler de faydalı işlerde bulunmak üzere siz kıymetli ülküdaşlarımla birlik ve beraberlik ruhu içerisinde bu kutlu görevi sürdürmeyi hedefliyoruz.

Bu vesileyle bizi bu kutlu göreve layık gören Bilge Liderimiz Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendi’ye, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Prof. Dr. Semih YALÇIN Beyefendiye, Erzurum İl Başkanımız Sn. Naim KARATAŞ Beyefendiye, kongremize katılarak bizleri onurlandıran Genel Başkan Yardımcımız ve Erzurum Milletvekilimiz Sn. Prof. Dr. Kamil AYDIN Beyefendiye, Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdulkadir GÖKÇAN Beyefendiye, Milliyetçi Hareket Partisi Uzundere Belediye Başkanımız Hilmi AKTOPRAK Beyefendiye, İl yönetim kurulu üyelerimize, kadın kollarımıza, İlçe başkanlarımıza, İlçe yöneticilerimize, sivil toplum kuruluşlarımızın kıymetli temsilcilerine ve teşkilatımızın birbirinden kıymetli mensuplarına teşekkür ediyorum. Saygılarımla..

Sinan DEMİR

Milliyetçi Hareket Partisi Yakutiye İlçe Başkanı


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false