SEYHUN SAYDIN'A KIZILCA VE YAVİ'DE BAYRAM HAVASINDA KARŞILAMA

AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın, Cumhur İttifakı olarak Çat İlçemizde hep birlikte çok güzel hizmetler üreteceğiz.

SEYHUN SAYDIN

 

Cumhur İttifakı AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın, seçim gezileri kapsamında bugün Kızılca ve Yavi mahallesindeki vatandaşlarla buluştu.

 

 

AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın, Kızılca ve Yavi mahalelerinde gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Seyhun Saydın'ı Omuzlarına alarak “Seyhun Başkan” sloganları ile bağrına basan vatandaşlar, Davul ve Zurnalar eşliğinde mahallede halaylar çekerek adeta 31 mart akşamı gerçekleştirilecek olan sevinç gösterisini bugünden yaptılar.

 

 

Parti bayrakları ile donatılan ve adeta bir miting alanına dönüşen Yavi mahalle meydanında, 7’den 70’e coşkulu kalabalığa hitap eden AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın, “Sizlerden destek istiyoruz. Bizlere destek olun. Bu seçimlerde Yavi Mahallesi’nde sandıkları patlatalım” dedi.

 

 

Kızılca mahallesinde de vatandaşların büyük coşkusuyla karşılanan AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın, burada yaptığı konuşmasında; “Bizler kimsesizlerin, kimsesi olmaya geldik” diyerek, “Bizler sizlerin evladıyız, Hiçbir şeyden çekinmeyin. Her zaman yanınızda olacağız. Bizler fakir fukaranın, garip, gurebanın belediye başkanı olacağız. Bizler hizmetkar olacağız. Bunun için buradayız. Biz kimseye efendi olmaya, baş olmaya gelmedik. Bizleri evladınız olarak kabul ederseniz bizi mutlu edersiniz, sizlere çok güzel hizmetler yapacağız” diye konuştu.

 

 

Yavi ve Kızılca mahallelerinde vatandaşların büyük coşkusu karşısında kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı her bir hemşerisine teşekkür eden Seyhun Saydın, Temiz havası, soğuk suları ve kendine has insanıyla güzel diyarımız Çat İlçemizi gelecek güzel günlere taşımak için çıktığımız yolda bugün Kızılca ve Yavi mahallerinde vatandaşlarla buluştuk. Buluşmaya, konuşmaya, dinlemeye gittik. Cumhur İttifakı olarak Çat İlçemizde hep birlikte çok güzel hizmetler üreteceğiz. Bugün Davullar çalarak beni karşılayıp halaylar eşliğinde omuzlarına yükselten tüm hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün şahsıma göstermiş oldukları bu yoğun ilgi ve alakayı başkanlığa seçildikten sonra tüm Çat İlçemize yapacağımız hizmetlerle taçlandırıp, güvenlerini boşa çıkartmayacağız diye konuştu.

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı