SEYHUN SAYDIN GİTTİĞİ HER MAHALLEDE BELEDİYE BAŞKANI GİBİ KARŞILANIYOR!

AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın'ın mahalle toplantıları adeta gövde gösterisine dönüşüyor.

SEYHUN SAYDIN GİTTİĞİ HER MAHALLEDE BELEDİYE BAŞKANI GİBİ KARŞILANIYOR!

 

Cumhur İttifakı AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın, seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz demeden çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmazken, Seyhun Saydın ziyaretinde adeta sevgi seli yaşıyor. 

Neredeyse tüm mahalle sakinlerinin katılımıyla düzenlenen karşılama merasimleri ve mahalle toplantıları adeta gövde gösterisine dönüşüyor.

Mahalle girişlerinde gençler ve vatandaşlardan oluşan geniş bir kalabalık tarafından meşale, havai fişek ve tezahüratlar ile tıpkı Belediye Başkanı gibi karşılanan Seyhun Saydın, sevgi gösterileri eşliğinde hemşerileri ile tek tek selamlaşarak konuşma yapacağı alana geçiyor.

Bugün yine seçim çalışmalarına erken saatlerde başlayan Cumhur İttifakı AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın'a AK Parti Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat, AK Parti MKYK üyesi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, AK Parti İl Başkan Vekili Şahin İncesu, AK Parti Çat İlçe Başkanı Mahmut Kaya, MHP Çat İlçe Başkanı Şahin Sarı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Birsel Tanas, AK Parti ve MHP İlçe Teşkilat üyeleri ile birlikte Çat İlçesinde adeta gövde gösterisi yaptılar.

Günün ilk ziyareti Çayırtepe mahallesinde başladı. ardından Saltaş, Sarıkaşık, Mollaömer, Söbeçayır ve Aşağı Çat mahallelerini ziyaretlerinin ardından Şehit ve Gazi Aileleriyle bir araya geldiler.

 

 

İftar programında bir konuşma yapan Cumhur İttifakı AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın şunları söyledi.

“Ramazan ayında sizinle beraber olmak, aynı havayı teneffüs etmek, birlik beraberlik içinde olmak çok değerli. Biz kendimizi sizlerin ve ailelerinizin sayesinde güvende hissediyoruz. Allah şehitlerimize rahmet eylesin, gazi abilerimize, kardeşlerimize de sağlık, sıhhat versin. diyerek sözlerine başladı. Seyhun Saydın, “Niyetimiz o ki, çok çalışacağız, geceyi gündüzümüze katacağız ve birlikte Çat İlçemize güzel bir gelecek yazacağız. Bu geleceğin öznesinde kadınlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz, büyüklerimiz, engellilerimiz ve tüm Çat olacak. Bu gelecekte hizmetlerimiz farklılıklarımız en zengin haliyle yerini alacak. Biliyoruz ki başaracağız. Çünkü başarıya inancımız da Çat sevgimiz gibi kalpten.” dedi.

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı