Seyhun Saydın Babasının Yolunda

AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın; "Hizmete Bize Oy Verenden Değil En Çok Hizmete İhtiyacı Olandan Başlayacağız"

Seyhun Saydın Babasının Yolunda

 

Çat İlçesi'nde geçmiş dönemlerde başarılı işlere imza atmış belediye Başkanı Şibli Saydın'ın oğlu Seyhun Saydın AK Parti'den Belediye Başkan Adayı oldu.

Çat'ta bir çok başarılı Belediyecilik hizmetlerinde imzası bulunan ve Çat ilçesinde çok sevilen Eski AK Partili Belediye Başkanı Şibli Saydın'ın oğlu Seyhun Saydın'da Babasının yolunda ilerliyor.

Önceki gün Çat'ta esnaf ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın, "Her gönüle dokunabilmek için çıktığımız bu yolda, hazırız ve kararlıyız" mesajı verdi.

Seçim kampanyalarının oy-hizmet ilişkisi üzerinden yürütülmesini doğru bulmadığını ifade eden AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Seyhun Saydın, “Bizim bir iddiamız var. Eğer seçilirsek hizmete bize oy verenden değil. En çok hizmete ihtiyacı olandan başlayacağız." Biz özellikle şunu söylüyoruz; belediye başkanı olduğumuzda hangi mahalle, hangi esnaf, hani vatandaşımız bize oy vermiş diye bakmadan, en fazla ihtiyacı olan yerden hizmete başlayacağız. Bu bizim Babadan gördüğümüz siyasi görüş ve geleneğimizin tezahürüdür” şeklinde konuştu.

31 Mart yerel seçimleri kapsamında ilçemizin tüm mahallerini adım adım gezerek vatandaşlarımızla kucaklaşmaya devam ediyoruz diye konuşan Seyhun saydın, Bugün de bizim için ayrı bir öneme sahip olan Çat ilçe merkezimizdeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldik. Onların görüş ve taleplerini dinledik. Sorumluluğumuzun, yükümüzün farkındayız, bu yükü taşıyabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Seçildiğimiz takdirde vatandaşlarımızın başkanı değil arkadaşı, dostu, kardeşi olacağız. Koşacağız, yorulmayacağız, çalışacağız çünkü Çat'a değer…" şeklinde konuştu.

Türkiye'de belediyeciliğin ve yerel hizmetin adresi AK Parti’dir diye konuşan Seyhun Saydın, Bizim temel amacımız insanımıza hizmettir. Bu uğurda atılacak adımları, yapılacak yatırımları, kaldırılacak engelleri her daim esnafımızın ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre belirleyeceğiz. Esnafımız İlçemizin aynasıdır. Çat İlçemiz için üreteceğimiz projelerde her daim esnafımız ve vatandaşlarımızla istişare halinde olacağız” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Seyhun Saydın Babasının Yolunda

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı