SERHAT CAN EŞ'İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, bayramda elini öpen torununa harçlık veremediği için kahrolan emekliler ülkesine döndük

SERHAT CAN EŞ

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Serhat Can Eş mesajında şu sözlere yer verdi. Bu Bayram yoksulluk yurttaşlarımızın kurban kesimini de etkiledi. Kurban kesmek bir yana kasaptan et almak bile hayal oldu. Bayramlar sevincin, mutluluğun, paylaşmanın yaşandığı günlerdir bırakın ailece toplanıp kurban kesmeyi, bayramda elini öpen torununa harçlık veremediği için kahrolan emekliler ülkesine döndük. Ne yazık ki bu bayram da ülkemizde buruk yaşanıyor,” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin emekten, işçiden, emekliden yana verdiği mücadeleyi anımsatan Başkan Serhat Can Eş, Vatandaşın huzur içinde yaşadığı, ekonomik ve sosyal kaygılardan uzaklaşıp; geleceğe umutla baktığı bir Türkiye özlemi duyduklarını belirtip, “Kurban Bayramlarımız paylaşımın, birlikte olma ve dayanışma kültürümüzün güçlendiği günlerdir. Bu günlerin verdiği huzuru, yaşattığı duyguları, özlemini duyduğumuz Türkiye’nin her gününde yaşamak istiyoruz. Bu bayramın güzel günlerin başlangıcı olmasını diliyorum" dedi.

Serhat Can Eş, “Kurban Bayramı'nın paylaşma, yoksul yurttaşlarımıza destek olma bayramı olmasına rağmen toplumumuzun neredeyse % 80'i yoksul olduğu için bayramın maneviyatı dışında paylaşım özelliğini kaybettiğini buna sebebinde iktidarın yarattığı ekonomik soykırım olduğunu belirtti.

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Kurban Bayramı’nı kutladığı mesajında, birlik, beraberlik, dayanışma vurgusu yapıp açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Bayramlar; kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz; paylaşma ve dayanışma duygularımızı pekiştirdiğimiz değerli günlerdir. İnsanların bir araya geldiği, kırgınlıkların unutulduğu, paylaşımların arttığı ve yüzlerin güldüğü özel anlardır. Maalesef son yıllarda başta ekonomik nedenler olmak üzere ülkemizin kötü yönetiminden kaynaklı oluşan sorunlar yüzünden vatandaşlarımız mutlu ve huzurlu bayramlara hasret kaldı. Ülkemizin içinden geçtiği bu zor zamanları yine birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları ile aşacağız. Umudu ve sevgiyi büyüteceğiz. Ülkemizde adaleti, barışı, huzuru egemen kılacağız. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını demokrasi ile taçlandıracağız. Tüm vatandaşlarımızın yaşam koşullarının iyileştiği, fikirlerin özgürce ifade edilebildiği, hukukun üstünlüğünün egemen, yargının bağımsız, medyanın tarafsız olduğu; eşit, adil ve özgür bir ülkeyi hep birlikte inşa edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın Kurban Bayramı'nı kutluyorum.” dedi.


Anahtar Kelimeler: SERHAT ' KURBAN BAYRAMI MESAJI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

23.06.2024

  • İMSAK 02:44
  • GÜNEŞ 04:40
  • ÖĞLE 12:22
  • İKİNDİ 16:20
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:41
  • Pazar 26.4 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.9 ° / 10.5 ° Güneşli