SERHAT CAN EŞ VE GÖRBİL ÖZCAN TAŞIN ALTINA ELLERİNİ DEĞİL GÖVDELERİNİ KOYDU

İKİ KOCA YÜREKLİ ADAM EL ELE VERDİ VE ERZURUM'DA BUGÜNE KADAR YAPILAMAYANI YAPTILAR

SERHAT CAN EŞ VE GÖRBİL ÖZCAN TAŞIN ALTINA ELLERİNİ DEĞİL GÖVDELERİNİ KOYDU

 

Şenkaya'da Her Yıl, Ciddi Bütçeler Harcanarak, Geleneksel Olarak Gerçekleştirilen Kültür Sanat ve Bal Festivali Bu Sefer Belediye Bütçesinden Tek Bir Kuruş Harcanmadan Yapılacak.

Şenkaya İlçesinde her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Kültür Sanat ve Bal Festivali Şenkaya Belediyesi'ne büyük külfet oluşturuyordu.

Festival'in ilk başladığı günden bu güne kadar hiç bu kadar çok sanatçının katılım göstermediği Kültür Sanat ve Bal Festivali bu yıl 22-23 Haziran tarihlerinde Şirankes mesire alanında gerçekleştirilecek.

İlk kez bu kadar çok sanatçının katılımı ile gerçekleştirilecek festivalde; Tolga Sağ, Erdal Beyazgül, Yılmaz Çelik, Nilüfer Sarıtaş, Suat Erdem, Ceyhun Can, Ayla Deniz Değirmenci sahne alacak. 

31 Mart seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Başkanı seçilen Görbil Özcan ve CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş'in kendi imkanları ve sponsorlar aracılığıyla festivalin bütçesini karşıladıkları öğrenildi.

Şenkaya'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kültür Sanat ve Bal Festivali'nin bu güne kadar Şenkaya Belediyesi tarafından her yıl ciddi bütçeler ayrılarak yapıldığını, bu ayrılan bütçelerin vatandaşın alması gereken hizmetten kesilerek yapıldığının altını çizen Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, Biz Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı olarak 31 Mart seçimlerinden önce vatandaşlarımızdan oy isterken onların tek bir kuruşlarını keyfi olarak harcamayacağız sözünü verdik. Belediyelerimize gelen paralar, Belediyelerimizin sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet olarak harcanacaktır. Her yıl Şenkaya İlçemizde geleneksel olarak düzenlenen Kültür Sanat ve Bal Festivali Belediyemize ciddi külfet oluşturuyordu ve bu külfeti vatandaşlarımızın sırtına vurarak İlçemiz sınırlarında yaşayan vatandaşlarımıza yapılması gereken hizmetleri sınırlayarak karşılıyorlardı. Biz bu gidişe dur demek için İl Başkanımız Sayın Serhat Can Eş ile birlikte kendi imkanlarımızı seferber ettik. Erzurum'un tüm İlçelerine olduğu gibi İlçemiz Şenkaya için de bugüne kadar hiçbir konuda desteğini esirgemeyen İl Başkanımız Sayın Serhat Can Eş beyefendi ile birlikte tüm imkanlarımızı seferber ederek bugüne kadar bir tek sanatçıyla geçiştirilen Kültür Sanat ve Bal Festivalini bu yıl çok sayıda sanatçının katılımıyla gerçekleştireceğiz. Bu Cumhuriyet Halk Partili Belediyeciliğin hizmet anlayışının kanıtıdır. Türkiye'nin dört bir tarafında yaşayan tüm hemşerilerimizi festivalimize bekliyoruz." dedi.

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.09.2024

  • İMSAK 04:38
  • GÜNEŞ 06:01
  • ÖĞLE 12:11
  • İKİNDİ 15:31
  • AKŞAM 18:10
  • YATSI 19:28
  • Cumartesi 19.1 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Pazar 18.3 ° / 6.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.7 ° / 6.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı