Serhat Can Eş, İktidarın ve Muhalefetin Temsilcilerine Seslendi

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, İktidarın ve Muhalefetin Temsilcilerine Seslendi! Yandaşları ziyaretleri bırakıp da halkın arasına bir gün girseler tüm gerçekleri görecekler

Serhat Can Eş, İktidarın ve Muhalefetin Temsilcilerine Seslendi

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, İktidarın ve ana muhalefetin temsilcilerine seslenerek Yandaşları ziyaretleri bırakıp da halkın arasına bir gün girseler tüm gerçekleri görecekler dedi.

"Milleti bıktırdınız! Halkımızı siyasete küstürdünüz diyerek sözlerine devam eden Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Siyaset doğru, dürüst, açık, şeffaf ve ilkeli yapılmalıdır ki; Ülkemize, ilimize, halkımıza faydalı olsun, güzel hizmetler sunsun. Şehrimizin sorunları ortak akılla, tüm kesimlerin onayıyla tespit edilsin, çözüm yollarıda yine ortak bir akılla belirlensin ki; Halkımızın yararına ilgili makamlardan onay çıksın dedi.

Halkımızın gerçek gündemi, Hayat pahalılığı, yoksulluk, işsizlik, her geçen gün bir önceki ayı aratır bir tablo ortada. Tüm kesimlerin mutsuzluğu ve güvensizliği çok açık ortadadır diye konuşan Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Erzurum'daki İktidar ve muhalefetin yetkilileri yandaşlarını ziyaretleri bırakıp da halkın arasına bir gün girseler tüm gerçekleri göreceklerdir. İktidar ve muhalefetin şehrimizde Ramazan ayı boyunca sürekli iftar sofralarında ‘sen,ben,bizimoğlan’ toplantıları düzenleyerek salonlarda hamaset yapmakla bu işler olmuyor. Fırınlara, kasaplara uğrasınlar, bayat ekmek, gram ile kıyma alanları, marketlerin kasalarında aldıkları ürünleri ödeyemedikleri için geri bırakmak zorunda kaldıklarını görsünler. Kendi yandaşları tarafından belirlenen adreslere yardım paketi dağıtmakta adeta sosyal medya da resim şov yaptıklarını hepimiz utançla izliyoruz. Unutmayın ki; Birbirlerinizle yaptığınız erzak kolisi dağıtım rekorlarınızla yaptığınız övünmeleriniz insanları mutlu etmez. Ancak fakirliği yok ederek, son vererek insanlar mutlu edebilirsiniz. Halktan kopuk, yorulmuş, enerjisi bitmiş bir idarenin kendi dünyasından kopması beklenemez. Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce'nin de her fırsatta vurguladığı gibi çare; Acilen ülkemizde üretim seferberliği ilan edilmelidir diyerek sözlerine son verdi. 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli