Serhat Can Eş, "Herkes Haddini de Yerini de Bilecek"

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Ökkeş Usta Tatlıcısı Sahibi Nazım Bozkurt'u Haddini ve Yerini Bilmeye Davet Ediyorum

Serhat Can Eş,

 

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, "Herkes Haddini de yerini de bilecek" dedi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki önemli lezzet duraklarını ziyaret ederek Erzurum'un Meşhur Kadayıf Dolmasını tanıtan Ökkeş Usta Tatlıcısı sahibi Nazım Bozkurt'u eleştiren Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Nazım Bozkurt'un Erzurum'da yatırım yaptığı ve istihdama katkı sağladığı için bir Erzurumlu olarak minnet duyuyorum. Ama Kadayıf Dolmasını tanıtmak da Onun işi değil dedi.

Erzurum'da çeyrek asır öncesine kadar Annelerimizin, Ninelerimizin yaptığı Kadayıf dolması günümüz mutfağında halen lezzetini koruyor diye konuşan Serhat Can Eş, Kadayıf Dolmasını tanıtmak, Kadayıf dolmasını anlatmak bir Erzurumluya düşer diye konuştu. 

Ökkeş Usta tatlıcısının sahibi Nazım Bozkurt beyefendi'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı İstanbul gezisinde uğradığı lezzet duraklarındaki yapmış olduğu şovun amacı Kadayıf Dolmasını tanıtmak ve duyurmak değil. Firması adına açmış olduğu internet sayfasındaki tıklanmayı artırmak ve Ökkeş Usta markasını duyurup Erzurum üzerinden Reklam yapmaktır.

Biz Erzurumluların 7'den 70'ine kadar hepimiz ilk Kadayıf Dolmasını Annelerimizin Ninelerimizin elinden yemişizdir diye konuşan Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Ökkeş Usta Tatlıcısının sahibi Nazım Bozkurt'a sormak istiyorum. Doğup büyüdüğünüz Malatya'da ninenizin veyahut annenizin elinden hiç Kadayıf Dolması yediniz mi? Yada Sizin Nineleriniz Anneleriniz Kadayıf Dolmasının yapımını veyahut tadını biliyor muydu? Lütfen Şehirlerin değerlerine saygı duyalım. Bırakalım her vatandaş kendi şehrinin değerleriyle yükselsin. Siz Hiçbir Erzurumlu'nun yada Sivaslı'nın, ya da Elazığlı'nın sizin memleketiniz olan Malatya'nın özel bir lezzetini tanıtmak ve duyurmak gibi bir girişimde bulunduğunu gördünüz mü? Yahut görseniz tepkiniz ne olurdu? Markanızı büyütmek, iş hacminizi artırmak, İnternet fenomeni olmak için Erzurumlu kılığına girmenize gerek yok. Tamam Erzurum halkı istihdama katkı sunduğunuz için, şehrimize yatırım yaptığınız için sizi bağrına bastı. Sizde size gösterilen bu hassasiyeti kötüye kullanmasanız iyi olur. Haddinizi ve yerinizi bilin.

İnanıyorum ki, Ökkeş Usta Tatlıcısı Nazım Bozkurt'un Erzurum üzerinden yapmış olduğu bu tutum ve davranışı Trabzon'da, Rize'de, Kayseri'de, Sivas'ta ve bir çok şehirde olsaydı yapamazdı. Kendisini Haddini ve Yerini Bilmeye Davet ediyorum dedi.

   


Anahtar Kelimeler: Serhat "Herkes Haddini Yerini Bilecek"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı