Serhat Can Eş, "Hayalleri küçük olanların, adımları da küçük olur… Ama büyük hayalleri olanlar büyük adımlar atarlar."

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, "Büyükşehir Belediyesi’ni zorlayacağız. Çat bizim için kilit nokta. Şenkaya, Hınıs, Tortum ve Oltu gibi ilçelerde de iddialıyız. Bu 5 ilçeyi de alacağız.” dedi.

Serhat Can Eş,

 

Erzurum'un siyaset sahnesinde hareketli günler yaşanıyor. 31 Mart Yerel Seçimler öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, iddialı açıklamalarda bulundu. 

Özellikle Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Atlıhan Atila ve Yakutiye Belediye Başkanlığı için Adnan Atalay'ın isimlerinin açıklanmasının ardından Başkan Eş, süreci değerlendirdi. 

Mevcut iktidarın vaatlerinin yerine getirilmediğini dile getiren Serhat Can Eş, Erzurum'un 25 yıllık sorunlarının hala çözüme kavuşturulmadığını ifade etti.

"Hayalleri küçük olanların, adımları da küçük olur… Ama büyük hayalleri olanlar büyük adımlar atarlar diye konuşan CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, "Önümüzdeki bir kaç gün içerisinde eksik kalan ilçeler hakkında da fikir birliğine varıp kararımızı genel merkeze ileteceğiz. "Büyükşehir Belediyesi’ni zorlayacağız. Çat bizim için kilit nokta. Şenkaya, Hınıs, Tortum ve Oltu gibi ilçelerde de iddialıyız. Bu 5 ilçeyi de alacağız.” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesi hakkında açıklamalarda bulunan CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, “Büyükşehir ile ilgili büyük yatırımlarımız var. Vatandaşlar nezdinde matematiksel olarak seçimi kazanmamız zor olarak görülse de bu durumu lehimize çevirebilecek, Erzurum'a değer katabilecek çalışmalarımız var. Büyükşehir Belediyesi için bir önümüzdeki dönem de dahi olsa kazanabilmenin altyapısını oluşturmaya bugünden başlayacağız. AK Parti’den Mehmet Sekmen'in yeniden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olarak gösterilmesinden sonra CHP’ye karşı sahada çok büyük bir teveccüh var. Hiç böyle bir hava yakalamamıştık.” dedi.

Seçimden istediklerini alarak çıkacaklarına inancının olduğunu sözlerine ekleyen CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, “İnanıyorum çünkü; 20-30 yıllık sorunları halen daha konuşmaya devam ediyoruz. Sorunların çözümünde mevcut iktidar nezdinde ne bir irade, ne niyet ne de istek var. Yerel seçimlere gideceğiz halen daha geçtiğimiz dönemlerde verilen vaatler ısıtılıp masaya konuyor. Vatandaşlar icraat görmek istiyor. Vatandaşlar bu duruma tepki gösterecektir. Bu dönemi tüm teşkilatımızla birlikte en iyi şekilde değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı