SERHAT CAN EŞ, GENEL BAŞKANIMIZ MUHARREM İNCE'YE TEVECCÜH HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, "Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce'ye Tüm İlçelerden Büyük Bir İlgi ve Güven Var"

SERHAT CAN EŞ, GENEL BAŞKANIMIZ MUHARREM İNCE

 

Erzurum'da ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam eden, il, ilçe, köy ve mahalleleri karış karış gezerek Erzurumlu vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinleyen Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, bu kapsamda Yakutiye merkez ve köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Erzurum'da tüm kesimlerden Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce'ye olan ilginin her geçen gün arttığını, ilçe, köy ve mahallelerde de kendilerine büyük bir teveccüh gösterdiğini söyledi.

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, açıklamasında, “Bugün ekonomik durumun geldiği nokta içler acısı. Gittiğimiz her yerde ister vatandaş olsun ister esnaf bu durumdan dert yanmaktadır. Her ne kadar "bu sorunu biz çözeceğiz" diyenler olsa da bunun vatandaş nezdinde çok bir karşılık bulmadığını biz sahada görüyoruz. Alım gücünün yere çakıldığı, insanların araçlarını akaryakıt fiyatları nedeniyle kullanamadığını her gün dinliyoruz. A’dan z’ye her kaleme gelen zamlarla en büyük sıkıntıyı da çiftçimiz, üreticimiz yaşıyor. Tüm bunların yanında ilçelerimizde, köylerimizde pırıl pırıl yetenekli gençlerimiz bize işsizlikten dert yanıyor. Bizler eminiz, bunu sahadan da hissediyoruz ki yakın zamanda, bizlerin iktidarında bu sorunların tamamını ivedi bir şekilde ortadan kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

GENEL BAŞKANIMIZ MUHARREM İNCE'YE TEVECCÜH HER GEÇEN GÜN ARTIYOR!

Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce'nin son günlerdeki katıldığı tüm siyaset ve tartışma programlarında halka arz ettiği güveni sahada gördüklerinin de altını çizen Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Her kesimden vatandaşın teveccühünü arkasına alan Genel Başkanımızın her zaman yanındayız ifadelerini kullandı. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı