SERHAT CAN EŞ, ERZURUMSPOR KİMSENİN BABASININ MALI DEĞİLDİR

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, önceki gün İstanbul'da oynanan Play-Off rövanş maçından sonra açtı ağzını yumdu gözünü...

SERHAT CAN EŞ, ERZURUMSPOR KİMSENİN BABASININ MALI DEĞİLDİR

 

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, önceki gün İstanbul'da oynanan Play-Off rövanş maçından sonra açtı ağzını yumdu gözünü...

ERZURUMSPOR KİMSENİN BABASININ MALI DEĞİLDİR!...

Erzurumspor'un gerçek sahiplerinin Erzurumlular olduğunu söyleyen Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Bu takım üzerinden malı kapıp götürme peşinde olanlar, ihalelerde öncülük bekleyenler, isimlerinin reklamları için olmadık taklalar atanlar ve çoluk çocukları babamız Erzurumspor'da yönetici diye caka satsınlar diye uğraşanların elinden bir an önce kurtarılmalıdır dedi.

Eğer ki soyumuzda ve suyumuzda Erzurum varsa, Siyasi görüşümüz ne olursa olsun. Ortak Noktamız Erzurumspordur diye konuşan Serhat Can Eş, Liglerin başlamasından bugüne kadar hep sustum. Muhalefet Partisi İl Başkanı olduğum için siyaseti bir tarafa bırakmış Spor üzerinden muhalefet yapmaya çalışıyor demesinler diye sustum.

Aslında Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belliydi.

Futbol üç sonuçla tamamlanan bir oyundur. Yenersin, Yenilirsin ya da berabere kalırsın. Bunlar saha da yaşananlardır. Erzurumspor da, uzun süren maraton sonucunda birçok rakibini geride bırakarak Play-Off'da mücadele etmeye hak kazandı.

Evet Keşke Final oynayıp sonrasında da Süper Lig'e çıkabilseydik. Ama Olmadı. Nasip değilmiş, seneye inşallah.

Ama Bu Yönetim anlayışıyla değil seneyi beklemek seneleri bekleyeceğiz gibi görülüyor.

Bir kere elin cebine gitmiyorsa ismi ne olursa olsun bir futbol kulübünde başkan ya da yönetici olmayacaksın.

Hele Camiası ve Taraftarı Türkiye'nin beşinci büyük takımı Erzurumsporsa bu kulüp, milyonlarca Erzurumlunun hayalleriyle oynamayacaksın.

Bu taraftarın hayalleri vitrinde satılık değildir.

Bakkalınızda, Marketinizde, Şarküterinizde, Züccaciyenizde, Şantiyenizde, İnşaatınızda, Taahhüt işlerinizde, Turizm ve daha sayamadığım birçok alanda yapmış olduğunuz ticaretinizde bugüne kadar ıspat edemediğiniz rüştünüzü ve elde etmeyi hayal ettiğiniz büyük servetlere ulaşma yolu olarak Erzurumspor'u bugüne kadar fütursuzca kullandığınızı hepimiz görmekteyiz. 

Kamu kurum ve kuruluşlarının kapılarının size sınırsızca ve sonuna kadar açılması için Erzurumspor'u bir reklam aracı yada kendinize merdiven olarak kullandığınızı da bizler çok iyi biliyoruz.

Çekin artık Erzurumspor'un üzerinden ellerinizi.

Bu şehrin insanının hayalleriyle kendi çıkarlarınız uğruna oynamayın.

Erzurumspor'da yönetici olup da Erzurumspor'un kasasına koyduğunuz paraları çıkın bir kamuoyu huzurunda paylaşın da görelim.

Açıklayamazsınız.

Söyleyemezsiniz.

Konuşamazsınız.

Çünkü bir çoğunuzun beş kuruş para vermeden Erzurumspor'da yöneticilik yaptığını bizler çok iyi biliyoruz.

Delikanlıysanız, Dürüstseniz, Erzurumsporu gerçekten önemsiyorsanız. Erzurumspor'da yöneticiliği bedavaya yapmadım diyorsanız. Kaç Lira Verdiniz söyleyin bizde bilelim.

Dedim ya, siyaset yapmayacağım.

Bugün Milyonlarca başı yere eğilen, hayalleri suya düşen Erzurumspor taraftarının, kendi emelleriniz uğruna hiçe sayarak vitrine çıkardığınız hayallerinin hesabını sormak için konuşuyorum.

Sezon arasında tahtayı neden açamadınız?

Transfer Neden Yapamadınız?

Bu Takımın gol atacak bir Forvete ihtiyacı olduğunu futbol topunu görünce karakola bomba buldum diye götüren adam bile görürken siz neden görmediniz?

Cebinizden para çıkacak diye korktuğunuzdan olduğunu da biz çok iyi biliyoruz.

Hadi kulübe vermediğiniz paraları söyleyemiyorsunuz.

Bari Kulüp üzerinden kazandıklarınızı açıklayın da Meydan Delikanlı görsün diyerek sözlerini noktaladı.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

16.04.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:29
  • ÖĞLE 12:20
  • İKİNDİ 16:02
  • AKŞAM 19:01
  • YATSI 20:25
  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı