Serhat Can Eş, "Bundan böyle iki ittifak arasında karar vermeye zorlanan seçmenler için yeni bir nefes, yeni bir seçenek vardır. O da Memleket Partisi’dir"

Serhat Can Eş, Bu Miyadı Dolmuş İktidardan da, Bu Beceriksiz Muhalefetten de Umudunu Kesmiş Herkesi Memleket Partisine Destek Olmaya Çağırıyorum

Serhat Can Eş,

 

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, gazetecilere yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi.

Memleket Partisi 6 Şubat 2022 tarihi itibariyle bundan böyle yapılacak her türlü seçime girme hakkını elde etmiştir diyerek sözlerine başlayan Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin liderliğinde geçtiğimiz yıl kurulan ve yasal tüm süreçleri eksiksiz olarak yerine getiren Memleket Partisinin bundan böyle iki ittifak arasında karar vermeye zorlanan seçmenler için yeni bir nefes, yeni bir seçenek olmuştur. Memleket Partisi, Türkiye’nin her sorununa çare bulabilecek genç, dinamik ve liyakatli kadrolara sahip bir partidir. Bu miyadı dolmuş iktidardan da, bu beceriksiz muhalefetten de umudunu kesmiş tüm vatandaşlarımızı Memleket Partisine destek olmaya çağırıyorum. Sevgili Erzurumlu hemşerilerim, umutlarınızı yeniden yeşertin! Artık seçenek var, o da Memleket Partisi’dir.” dedi.

"İktidar da olan bir Memleket Partisi ile herkese eşit adalet, endişesiz bir gelecek, yarınlara güzel bakan bir gençlik ve korkusuzca sokakta sevgiyle büyüyen çocuklar" hayal ediyorum diye konuşan Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, "Adaletsizliğe karşıyım. Ayrıştırılmalara karşıyım. Vefasızlığa karşıyım. Benim hedefim ülkeye sadakat, memleketimizde liyakat, Hak, hukuk, adalet... Huzur, güven ve ahlak... bu duygular ile vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. 

Açıklamalarının sonunda Her geçen gün üye sayılarını artığını dile getiren Başkan Eş, "Genel Başkanımız Muharrem İnce'ye ve partimize vatandaşlarımız tarafından inanılmaz bir teveccüh var. Bizlerde bu teveccühe layık olmaya çalışıyor. Gece, gündüz demeden görevimizi yerine getirmeye gayret gösteriyoruz." dedi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli