SERHAT CAN EŞ, ARAÇ MUAYENE İSTASYONU VATANDAŞI CANINDAN BEZDİRDİ

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, vatandaşların verdikleri ücretin değerinde bir hizmet göremediklerini ve Erzurum'da tek bir araç muayene istasyonunun yetersiz olduğunu ifade etti.

SERHAT CAN EŞ, ARAÇ MUAYENE İSTASYONU VATANDAŞI CANINDAN BEZDİRDİ

 

Erzurum'da hizmet veren tek Araç muayene istasyonunun yetersiz olduğuna tepki gösteren Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, vatandaşların verdikleri ücretin değerinde bir hizmet göremediklerini ve Erzurum'da tek bir araç muayene istasyonunun yetersiz olduğunu ifade etti.

Vatandaşların randevu ile gittiği araç muayene istasyonunun yoğunluk nedeniyle ihtiyaca cevap veremediğini belirten Serhat Can Eş, şehir merkezinde bir tane araç muayene istasyonu bulunmasına tepki gösterdi.

Erzurum'da hizmet veren TÜVTÜRK'ün Araç Muayene İstasyonu'na internet veya çağrı merkezi üzerinden aldıkları randevu saatinde gelen araç sahipleri, yetersiz kanal ve eleman sayısı nedeniyle uzun saatler sıra beklemek zorunda kalıyor diye konuşan Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, İstasyon alanının yeterli büyüklükte olmadığını belirtti.

Öte yandan ana yol üzerine park eden büyük araçlar nedeniyle trafik güvenliğinin de risk altında olduğunu savunan Serhat Can Eş, 150 binden fazla trafiğe kayıtlı aracın bulunduğu Erzurum'da TÜVTÜRK'ün Araç Muayene İstasyonu'nun her anlamda yetersiz olduğunu söyledi.

Özellikle yoğun kış şartlarının yaşandığı Erzurum'da vatandaşlarımız kış aylarında bile Araç Muayene istasyonunda oluşan yoğunluktan dolayı saatlerce dışarıda bekletiliyor. Vatandaşların 15-20 gün önceden randevulu gelmesine rağmen kayıt işlemi çok uzun sürüyor. Personel hızlı değil. İkisi ağır vasıta muayenesi için, diğer iki kanal binek araçlar için dört kanal var bu da Şehrimize yetersiz kalıyor. Erzurum'daki Araç Muayene İstasyonuna ek bir Araç Muayene İstasyonu daha kurulmalıdır dedi.

Konunun takipçisi olacaklarının da altını çizen Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Erzurum'daki vatandaşlarımızın Araç Muayene İstasyonlarında yaşadıkları sıkıntıların son bulması adına her türlü girişimden kaçınmayacaklarının altını çizdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı