SERES 3 TAM ELEKTRİKLİ OTOMOBİL ERZURUM'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Avrupa İle Aynı Anda Ülkemizde ve Erzurum'da Satışa Sunulan DFSK Motors'un Geliştirdiği Tam Elektrikli Otomobil "SERES 3" 9 Haziran'da Şahsuvaroğlu Erzurum Plaza'da Görücüye Çıkıyor

SERES 3 TAM ELEKTRİKLİ OTOMOBİL ERZURUM

 

Avrupa’nın tüm ülkelerinde resmi ve seri olarak satışa başlamış Çin’de üretilen ilk elektrikli araç Seres 3! Çin’in en büyük otomobil üreticisi DFSK Motors’un C- SUV segmentinde geliştirdiği ilk elektrikli SUV modeli Seres 3, üstün donanımından aldığı güçle en ekonomik sürüş deneyimini yaşatmak için Avrupa ile aynı anda Ülkemizde ve Erzurum'da görücüye çıkıyor.

Otomotiv sektöründe başlatılan elektrikli araç devrimine reform getirmeye hazırlanan Seres3, üstün donanım seviyesi  ile elektrikli sürüş ayrıcalığını zirveye ulaştıracak…

İleri sürüş teknolojileri ile donatılan Seres 3’de; şerit takip sistemi, akıllı çarpışma önleme sistemi, elektronik stabilite kontrol sistemi, fren asistanı, çekiş kontrol sistemi, yokuş iniş ve kalkış sistemleri, anti patinaj, radar destekli fren sistemi donanımları bulunuyor. İç donanımda ise sürücü ve yolcu koltuk ısıtma, Panoramik Sunroof, GPS/Navigasyon, 360 derece panoramik park yardım sistemi yer alıyor.

Avrupa standartlarındaki üretimi ve üstün kalitesini yeni modeline entegre eden DFSK, Seres 3 ile benzin kullanımına son vermekte kararlı. Seres 3, kolay şarj edilebilir özelliği ile 8 saatte ful şarj sağlayarak araç sahiplerini uzun yol sürüşlerine hazırlıyor. Tam şarj kapasitesiyle 300 kilometre yol giderek kullanıcıları, ayrıcalıklı bir uzun yol sürüşüne çıkarıyor. Seres 3, bir telefon şarjı kadar kolay kullanım özelliğine sahip ev tipi şarj kitiyle birlikte satışa sunulacak. 

Ymy Erzurum ŞAHSUVAROĞLU Plaza Sorumlusu Nihat Nazımoğulları, Avrupa ile Aynı Anda Ülkemizde ve Erzurum'da Satışa Sunulan Seres 3 Tam Elektrikli Otomobilin tüm ayrıcalıkları hakkında bilgi almak ve Test Sürüşüne katılmak için Tüm Vatandaşlarımızı 9 Haziran Çarşamba Günü Tortum Yolu üzerinde bulunan Şahsuvaroğlu Erzurum Plazaya davet etti. 

TEST SÜRÜŞÜ İÇİN: YMY ŞAHSUVAROĞLU ERZURUM PLAZANIN 0 442 242 45 25 NUMARALI TELEFONUNDAN RANDEVU ALMAYI UNUTMAYIN...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı