Serdar Şan Mazbatasını Aldı

Hınıs Belediye Başkanı Serdar Şan, "Şimdi Artık Hınıs'a yeni Eserler Kazandırmak İstiyoruz"

Serdar Şan Mazbatasını Aldı

 

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerine Cumhur İttifakı Adayı olarak katılan Serdar Şan, 11 Bin 77 seçmenin 5 Bin 290'ının oyunu alarak %47,76 ile yeniden Hınıs Belediye Başkanı seçildi. 

Seçimin kesin sonuçlarının belli olmasının ardından Başkan Şan, bugün seçilen meclis üyeleri ile birlikte Hınıs Adliyesine giderek mazbatasını aldı.

Mazbatasını aldıktan sonra bir açıklama yapan Hınıs Belediye Başkanı Serdar Şan, “Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımıza ve parti büyüklerimize bizlere bu imkanı verdikleri için teşekkür ediyorum. Bu işin bir nasip işi olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Ben de nasibimi yaşıyorum. 2019 yılında Meclis üyesi olarak hizmet ettiğim Hınıs Belediyesi'nde Belediye Başkanımız biricik kardeşim, can yoldaşım, arkadaşım Erdoğan Eren'in amansızca aramızdan ayrılışının acısnı halen yüreğimizde yaşıyoruz. Keşke şuan aramızda olsaydı da ben meclis üyesi kendisi de Belediye Başkanımız olarak burada bugün bu mazbatayı o alsaydı. Ama Tüm Hınıs halkına söz veriyorum. Erdoğan Eren'in yarım kalan hiç bir projesini bırakmayacağım. Erdoğan Eren'in yarım kalan Eserlerini tamamlayacağım. O'nun Hınıs sevgisini ve sevdasını ben çok yakından biliyorum. Ondan devraldığım Belediye Başkanlık görevim süresince O'na layık olacak şekilde devam ettirdim. Bugünden sonra da 2019 yılında beraber çıktığımız bu yolda ilk günkü aşkla Hınıslı hemşerilerime hizmet edeceğim. "Şimdi Artık Hınıs'a yeni Eserler Kazandırmak İstiyoruz" dedi.

 

 

“Bu seçimin kaybedeni yok, kazanan milletimiz” sözleriyle konuşmasını sürdüren Serdar Şan, şöyle devam etti: “Halkımızın iradesine en başından beri saygı göstereceğimizi hep ifade ettik ve saygıyla karşıladığımızı da ifade ediyorum. Seçimler neticesinde Belediye Başkanı olarak şahsım ve kıymetli meclis üyelerimiz mazbatalarını aldılar. tüm mahallemizin de muhtarları, azaları belirlendi. Herkese hayırlı olmasını diliyorum.”

“Sonuç itibariyle bizler partili Belediye başkanı olarak seçiliyoruz ama seçildikten sonra tüm halkımızın Belediye Başkanıyız. Bize oy veren, vermeyen tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ayrım yapmadan karşılayıp hizmet etmek için kollarımızı sıvadık. Bizlere güvenen, destek veren herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 


Anahtar Kelimeler: Serdar Mazbatasını

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.04.2024

  • İMSAK 03:35
  • GÜNEŞ 05:11
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:14
  • YATSI 20:43
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı