Serdal Şan, ilçemizde birçok spor müsabakası ile hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz

Hınıs Belediyesi Tarafından Bu Yıl Üçüncüsü Düzenlenen Geleneksel At Yarışı Festivali Coşkuyla Gerçekleşti

Serdal Şan, ilçemizde birçok spor müsabakası ile hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz

 

 

Hınıs ilçesinde düzenlenen ve büyük ilgi gören "Geleneksel At Yarışı Festivali" Üçüncü kez gerçekleştirildi. 

Festival, çevre il ve ilçelerden gelen katılımcılarla birlikte renkli ve coşkulu anlara sahne oldu.

Hınıs belediye itfaiye aracı, jandarma ekipleri ve ambulansın da hazır bulunduğu yarış meydanında, olumsuz bir duruma karşı önlem alındığı görüldü.

Hınıs Belediye Başkanı Serdar Şan'ın önderliğinde düzenlenen festival, sosyal ve kültürel alanda ilçenin önemli bir atılım yapmasını sağladı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan etkinlik, bölgenin gözde etkinlikleri arasında yerini aldı. 

Başkan Şan, festivalin başarısından memnuniyetini dile getirerek, "Kıyasıya rekabet, büyük bir dostluk ortamında güzel bir yarış gerçekleşti. Farklı illerden birçok sporseverde ilçemizdeydi. İlçemizde bir geleneği yaşatıyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Yarışmaya katılan sporcularımıza, izlemeye gelen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Sporun kenti Hınısımızda sporu ve sporcularımızı desteklemeye, ilçemizde birçok spor müsabakası ile hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

14.06.2025

  • İMSAK 02:43
  • GÜNEŞ 04:39
  • ÖĞLE 12:20
  • İKİNDİ 16:18
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:38
  • Cumartesi 23.8 ° / 8.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.7 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.3 ° / 3.1 ° Güneşli