SERDAL ŞAN BAŞLATTIĞI PEYZAJ ÇALIŞMALARIYLA HINIS'IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ

SERDAL ŞAN BAŞLATTIĞI PEYZAJ ÇALIŞMALARIYLA HINIS

HINIS BELEDİYE BAŞKANI SERDAL ŞAN BAŞLATTIĞI PEYZAJ ÇALIŞMALARIYLA HINIS'IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ

 

Erzurum'un Hınıs ilçesinde başta ilçenin merkez bölümleri olmak üzere park, bahçe ve Okullarda peyzaj düzenleme çalışmaları hız kazandı. İlçe genelindeki park, bahçe ve Okullarda eskimiş ve yıpranmış duvarlar başta olmak üzere bahçelerinde çeşitli bitki ve çiçeklerle peyzaj çalışmaları sürüyor.

 

 

Hınıs Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin muhtelif yerlerinde gerçekleştirdikleri peyzaj çalışmalarıyla ilçeye estetik ve yeşil bir görünüm kazandırıyor. Daha yeşil ve daha modern bir Hınıs için sürdürülen bu çalışmalar hummalı bir şekilde ilerliyor. Yapılan çalışmalar ilçenin çevresine estetik bir görünüm katarken, ayrıca yeşil dokusunu da zenginleştiriyor.

 

 

Hınıs Belediye Başkanı Serdal Şan, amaçlarının hem ilçede yaşayan hem de ilçeyi ziyaret edenlerin gözlerine de hitap edecek bir kent ortaya çıkarmak olduğunu belirterek “Hınıs'ı daha yaşanabilir ve modern bir kent haline getirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Yeşil alanlarımız başta olmak üzere Okullarımızın eskimiş ve yıpranmış duvarlarında daha modern görüntüler elde etmek için çalışıyoruz. Öncelikle ilçemizin en çok görünen noktalarından bu çalışmalara başladık. Belediye olarak, ilçemizin her köşesini daha canlı ve estetik hale getirmek için peyzaj düzenlemeleri ve boyama çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Muhtelif yerlerdeki kötü görüntüyü yok etmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz.  Özellikle İlk etapta 2024-2025 Eğitim ve öğretim sezonunun başladığı Okul bahçeleri, Park alanları ve bahçelerimizde kış gelmeden çalışmalarımızı tamamlamak için hummalı bir şekilde tüm personelimizle çalışıyoruz. Mesai arkadaşlarıma fedakar çalışmaları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.