ŞEHRİMİZE 1991 YILINDAN BERİ SAYISIZ KALICI ESER KAZANDIRAN İNŞAAT MÜHENDİSİ FEVZİ ÇAKMAK KÜPLERE BİNDİ!

ERZURUMLU MÜHENDİS FEVZİ ÇAKMNAK, "KİRLİ EMELLERİNİZE NE ŞEHRİMİ NE PARTİMİ NE MEHMET SEKMEN'İ NEDE ŞAHSIMI ALET EDEMEZSİNİZ"

ŞEHRİMİZE 1991 YILINDAN BERİ SAYISIZ KALICI ESER KAZANDIRAN İNŞAAT MÜHENDİSİ FEVZİ ÇAKMAK KÜPLERE BİNDİ!

 

Erzurum'da 1991 yılından beri İnşaat sektöründe sayısız kalıcı Eser yapan İnşaat mühendisi Fevzi Çakmak, önceki gün sosyal medya da “LAFAGEL TV” isimli kullanıcı tarafından AK Parti'yi, Mehmet Sekmen'i ve şahsını hedef alan paylaşım sonrası küplere bindi.

Erzurumlu Mühendis Fevzi Çakmak sosyal medya da paylaşılan asılsız ve iftira paylaşıma cevap verdi.

Fevzi Çakmak asılsız ve iftira içerikli paylaşıma verdiği cevabında;

Twiter hesabı: “LAFAGEL TV” olan bir kullanıcı tarafından önceki gün yapılan paylaşımda maksatlı olarak şahsımı, Partimi ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen'i hedef almıştır. Yapılan Paylaşımda şahsımın Mehmet Sekmen'le birlikte Erzurum'a geldiğini söyleyen LAFAGEL TV isimli kullanıcı Erzurum'u ve şahsımı tanımamaktadır. Eğer Erzurum'u ve şahsımı tanıyor olsaydı bu paylaşımı yapmazdı dedi.

Fevzi Çakmak, LAFAGEL TV isimli Twiter kullanıcısının hesabını incelediğimizde tamamen 2002 yılından beri mensubu olmaktan gurur duyduğum, Yol arkadaşı olmaktan şeref duyduğum Genel Başkanım ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a karşı mesnetsiz paylaşımlar yapan bir hesap olduğunu gördük. Bu kirli zihniyetin kirli emellerine Ne Şehrimi, Ne Partimi, Ne Cumhurbaşkanımı, Ne Erzurum Büyükşehir belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'i nede Şahsımı alet ettirmeyeceğimizi kamuoyuyla paylaşma gereği hasıl olmuştur.

Bu kirli zihniyetin kirli emelleri karşısında susmayacağımızı da hatırlatarak, şahsım üzerinden güya Büyükşehirler arasında Türkiye genelinde en fazla oyu almış Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e ve partime zarar vermeye çalışıyorlar. Aslında kndi kazdıkları çukurlarında boğulduklarını, atmış oldukları iftiranın altında ezildiklerinin farkında bile değiller. Çünkü paylaşımda şahsımın Mehmet Sekmen'le beraber Erzurum'a geldiğimi yazarak nasıl bir iftiranın içerisinde olduklarını göremeyecek kadar kör oldukları ortadadır.

Mehmet Sekmen 2014 yılında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiştir. 

Haliyle yapılan paylaşım da benim de 2014 yılında Erzurum'a geldiğim söylenmektedir. 

Bakın aşağıda Şehrimize 1991 yılından beri kazandırdığım kalıcı Eserleri sıralayacağım. Bakın bakalım Erzurum'a kaç yılında gelmişim? 

1991 Yılında Hatuniye Kız Kuran Kursu,

2000 Yılında Ataşehir Sitesi,

2002 Yılında Sarıyer Sitesi,

2003 Yılında Gündoğdu Sitesi,

2006 Yılında Metin Fevzi Sarıyer Sitesi, 

2008 Yılında Abuşoğlu Cami,

2010 Yılında Al Furkan Sitesi,

2011 Yılında Alkazan Cami'nin Danışmanlık görevi,

2014 Darül Fünun Cami,

2016 Yılında Tarabya Sitesi,

2018 Yılında Beykoz Sitesi, 

2020 Yılında İstinye Sitesi,

2021 Yılında Samatya Sitesi,

2022 Yılında Florya Sitesi,

2022 Yılında Kilyos Sitesi,

Yine bunlara ek olarak halen İnşaatları devam eden, Üsküdar Sitesi, Taksim Sitesi ve bunların haricinde şehrimizdeki bir çok Kuran Kursu ve Camilerimizin yapımında ve inşaat aşamasında 1991 yılından beri bila bedel danışmanlık hizmeti vermişimdir.

Uzun yıllar İller Bankasında İnşaat Mühendisi olarak görev yaptığım ve geçtiğimiz yıllarda da Emekli olduğum, Emekli olduktan sonra da şehrime hizmet etmeye devam ettiği tüm Erzurum halkı tarafından bilinmektedir.

İller Bankası'nda görev yaptığım süre içerisinde, Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan İllerinde bir çok içme suyu, Kanalizasyon, Üst Yapı, ve Alt Yapı projelerinde ve yapım kontrollük işlerinde görev aldım.

Hani ben bu şehre 2014 yılında Mehmet Sekmen'le birlikte gelmiştim?

Ben bu şehirden hiç gitmedim…

Kirli zihniyetin kirli emellerine karşı şehrim adına, Cumhurbaşkanımız ve Partimizin Kurucu Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın adına, Şehrü-l Eminim Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen adına ve şahsım adına sesleniyorum. Bizi bu şehre hizmet etmekten yıldıramazsınız. Şehrimize yaşamaya devam ettiğimiz sürece bu kirli zihniyetlerin inadına hizmet etmeye ve kalıcı eserler bırakmaya devam edeceğiz diye konuştu.

İŞTE O ASILSIZ TWİTER PAYLAŞIMI:

   


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.04.2024

  • İMSAK 03:35
  • GÜNEŞ 05:11
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:14
  • YATSI 20:43
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı