SALİH KAYGUSUZ İLÇE İLÇE OKUL OKUL DOLAŞIYOR

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, "Öğrencilerimizin En Uygun Ortam ve Şartlarda Sınavlara Girmesi İçin Erzurum Merkez ve Tüm İlçelerimizde Çalışmalarımız Aralıksız Devam Ediyor"

SALİH KAYGUSUZ İLÇE İLÇE OKUL OKUL DOLAŞIYOR

 

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Koronavirüs sebebiyle tarihlerinde değişiklik yapılan YKS ve LGS sınavlarına girecek öğrencilerimizin en uygun şartlarda sınava girmeleri için Erzurum merkez ve ilçelerdeki okullarda yapılan çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

İlçe ziyaretlerine devam eden İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz'un dünkü durağı Pasinler oldu. Pasinler İlçe Milli Eğitim Müdürü Recai Akçıl ve Şube Müdürü Uğur Bingöl'den çalışmalar hakkında geniş bilgi aldı. Ziyaretin ardından İlçedeki okulları ziyaret eden Salih Kaygusuz, ilçe okullarında gerçekleştirilen çalışmaları da yerinde inceledi. 

Uzaktan eğitim sürecinin 19 Haziran'a kadar devam etiğini hatırlatan Kaygusuz,, "Uzaktan eğitim sürecinde öğretmenlerimiz her bir çocuğumuza ulaşmak için büyük çaba sarf ettiler. Gerek farklı ders anlatma teknikleriyle gerekse çocuklarımıza ulaşmak için ürettikleri çözümlerle büyük emek harcadılar. Tüm öğretmenlerimizi kutluyorum" dedi.  Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava Yönelik açıklama yapan Kaygusuz, sınav yapılacak okulların sosyal mesafe konusunda Bilim Kurulunun hazırladığı rehbere ve bu konudaki Bakanlık talimatlarına uygun düzenlendiğini belirtti. Her öğrencinin kendi okulunda sınava girmesinin olumlu etki yapacağına inandığını da ifade eden Kaygusuz, öğrencilerin en uygun ortam ve şartlarda sınava girmesi için tüm çalışmaların yapıldığını söyledi.

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli ile de bir araya gelen Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve beraberindeki İl Müdür Yardımcısı İsmail Bağrıyanık, Pasinler İlçe Milli Eğitim Müdürü Recai Akçıl, Şube Müdürü Uğur Bingöl ve Hayrat Orhan'la birlikte Pasinler'deki Okullar ve çalışmalar hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdiler.


Anahtar Kelimeler: SALİH KAYGUSUZ DOLAŞIYOR

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı