Tarih: 24.05.2024 08:58

ŞAHSUVAROĞLU GRUP MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ARTIRIYOR

Facebook Twitter Linked-in

 

TORRES EVX Araçların SERVİS KLİNİK GÜNLERİ 6 Mayıs – 30 Mayıs Tarihleri Arasında Türkiye Genelinde Düzenlediği Servis Klinik Günleri Kapsamında Tüm Müşterilerine Ücretsiz Periyodik Bakım Hizmeti veriyor.

 

 

KGMobility Şahsuvaroğlu Güvencesiyle Türkiye'de satışa sunulan ve Türkiye'deki Elektrikli araçlar arasında en geniş servis ağına sahip Torres EVX araçların Servis Klinik günleri kapsamında 23 Mayıs tarihinde Erzurum ve Bölgemizdeki müşterilerine ücretsiz Peryodik bakım hizmeti sunan Şahsuvaroğlu Grup müşteri memnuniyetine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

 

 

Üretici firma tarafından şehrimize gönderilen Elektromekanik Mühendisleri ve Türkiye satıs sonrası Hizmetler ekibinin destekleriyle gerçekleştirilen Servis Klinik Günleri kapsamında Erzurum ve Bölgemizdeki tüm Torres EVX araç sahipleri bir araya gelerek hem araçlarının ücretsiz bakımlarını yaptırdılar hem de Elektromekanik Mühendisleri ve Türkiye satış sonrası Hizmetler ekibiyle doyasıya sohbet ettiler.

Torres EVX araçlar hakkında bilgi veren Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Mustafa Çağlar, Ülkemizde son yıllarda yaygınlaşan Elektrikli araçlar hakkında vatandaşların kafasında bir çok soru işareti var. Bunların en başında da Servis olanakları ve yedek parça geliyor dedi. Şahsuvaroğlu Grup Güvencesinde Tüm Türkiye'de satışa sunulan Torres EVX araçlarımızın satış sonrası yedek parça ve servis ağı olarak en güçlüsü olduğunu belirtmekte fayda görüyorum diye konuştu. Şahsuvaroğlu Grup Güvencesinde satışa sunulan Torres EVX araçların tüm servis ve yedek parça hizmetlerini 7 Gün 24 Saat ulaşabileceğiniz Şahsuvaroğlu plazalarında bulabilirsiniz. Ayrıca 24 Saat hizmet veren tüm servislerimizde uzman, deneyimli ve tecrübeli personelimizle müşterilerimize hizmet veriyoruz. Çünkü bizde Can Güvenliği ve müşteri memnuniyeti Opsiyon değildir diye konuştu. 

 

 

Servis Klinik Günleri kapsamında aracını bakıma getiren bir Toress EVX kullanıcısı ise şu ifadelere yer verdi. Aracımı bir ay önce Şahsuvaroğlu Plazadan teslim aldım. Aracımı ilk aldığım günden itibaren sürekli aranarak memnuniyetim hakkında görüşler alındı. Bilgi almam gereken konularda 24 saat ulaşabileceğim bir servis ağına sahip araç kullandığım için çok mutluyum. Piyasada bulunan diğer Elektrikli araçların şehrimizde servis ve yedek parça problemi yaşadığını biliyorum. Bazı araçların yedek parçalarının dahi henüz şehrimize ulaşmadığı hakkında da bilgim var. Ama Torres EVX'in şehrimizde servisinin bulunması ve tüm yedek parça ve aksesuarlarının elimizin altında olduğunu bilmek biz Torres EVX kullanıcılarını güvende hissettiriyor. Bu yüzden Şehrimizin öz malı olarak bildiğimiz ve her zaman gurur duyduğumuz Şahsuvaroğlu Gruba teşekkür ediyoruz diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —