RECEP KARATAŞ RAKIMIN 2600 OLDUĞU ÇAMLIKALE MAHALLESİ'NDEN SESLENDİ

AK PARTİ HORASAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI RECEP KARATAŞ RAKIMIN 2600 OLDUĞU ÇAMLIKALE MAHALLESİ'NDEN SESLENDİ; "KALP KIRMAK İÇİN DEĞİL, GÖNÜL İNŞA ETMEK İÇİN SAHADAYIZ"

RECEP KARATAŞ RAKIMIN 2600 OLDUĞU ÇAMLIKALE MAHALLESİ

 

Erzurum'un Horasan İlçesinde gönül belediyeciliği ile sosyal belediyecilik yapacağını her fırsatta vurgulayan AK Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Recep Karataş, 31 Mart Yerel seçim sürecinde mahalle ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Önceki gün Horasan İlçesine bağlı 2600 Rakımlı Çamlıkale Mahallesini ziyaret eden Recep Karataş burada mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı.

Mahalle halkıyla sıcak sohbetler yapan AK Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Recep Karataş, vatandaşların talep, görüş ve önerilerini dinledi. Recep Karataş'a yoğun ilginin olduğu ziyarette özellikle gençler ve çocuklar adeta sevgi seli oluşturdu.

1Halkımızın samimi kucaklamalarını, yoğun teveccühünü görüyoruz diye konuşan AK Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Recep Karataş mahalle sakinlerine yaptığı konuşmasında şunları söyledi.

AK Parti olarak açık adaylığımızın açıklanmasından itibaren tüm teşkilatımızla, tüm gönüllerimizle beraber aktif bir şekilde sahada çalışıyoruz. Tabi bunun mutfak çalışması var, saha çalışması var, SKM ve teşkilat çalışması var. Bunlar çok güzel ve verimli bir şekilde bugüne kadar yürüdü. Şimdi de belediye meclis üyesi adaylarımızla, ilçe Başkanımız ve geçmiş dönem teşkilatımızda görev yapan çok kıymetli mensuplarımızla beraber, gönüllülerimiz ve teşkilatımızla gördüğünüz gibi her mahallemize ulaşıyor ve vatandaşlarımızın talep ve isteklerini dinliyoruz. 

Halkımızın samimi kucaklamalarını,  yoğun teveccühünü hep beraber görüyoruz. Biz 31 Mart 2024 seçimlerinde Horasan kazansın Horasan kazandığında da hiç kimse kaybetmesin düsturuyla çalışıyoruz. İnşallah 31 Mart’ta Horasanlı hemşerilerimizin teveccühü ile onların basiretli yaklaşımlarıyla sandıkta tecelli edecek sonuç Horasanımızın zaferi olacak. Biz buna inanıyoruz ve teşkilatımızla beraber bugün çok güçlü bir şekilde her zaman olduğu gibi sahadayız. Bütün vatandaşlarımıza bu vesileyle ben teşekkür ediyorum. 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı