PROF. DR. SERDAR SEVİMLİ KENDİSİNİ REKTÖR ADAYI GÖRMEK İSTEYEN SEVENLERİNE SESLENDİ

PROF. DR. SERDAR SEVİMLİ, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖR ADAYLIĞI İÇİN KENDİSİNE TEVECCÜH GÖSTEREN SEVENLERİNE SESLENDİ

PROF. DR. SERDAR SEVİMLİ KENDİSİNİ REKTÖR ADAYI GÖRMEK İSTEYEN SEVENLERİNE SESLENDİ

 

Geçtiğimiz gün YÖK Atatürk Üniversitesi'nin de aralarında bulunduğu 17 Üniversite'nin Rektörlükleri için başvuruların başladığını duyurmuştu.

Başvuruların başlamasıyla Erurumlu Ünlü Kardiyoloji Profösörü Prof. Dr. Serdar Sevimli'yi seven ve kendisininin Atatürk Üniversitesi Rektörü olarak görmek isteyen sevenlerinin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarda Prof. Dr. Serdar Sevimli'nin başvuru yapmasını ve önümüzdeki Ağustos ayında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ataması gerçekleştirilecek olan Atatürk Üniversitesi rektörlüğüne Prof. Dr. Serdar Sevimli'nin atanması için paylaşım yapan sevenlerine Prof. Dr. Serdar Sevimli sosyal medya hesabı üzerinden bir duyuru yaptı. 

Sevimli yaptığı duyuruda; ‘’ Allah’ın izni olmadan bir yaprak dahi düşmez’’ inancı ve düsturu ile her daima…. sözlerine yer verdi

İŞTE SEVİMLİ'NİN O PAYLAŞIMI:

Atatürk Üniversitesi Rektör Adaylığı ilanının kamuoyu ile paylaşılması sonrası, sosyal medyada dostlarımızın duygularını ve temennilerini belirten paylaşımlarının artması üzerine açıklama gereği duydum.

Öncelikli olarak henüz bir müracaatımız olmadı. Cenab-ı Allah’ın buyurduğu gibi ‘’Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz’’.
Su kısa hayatımızın en önemli gayesi insana hizmet etmektir.

Bunun nerde ve ne şekilde olduğunun hiçbir önemi yoktur.

Bu nedenle Allah’ın takdirini bilmediğimiz ve ne olursa olsun sonucuna her zaman her şartta rıza göstereceğimiz bir meselede sükunet esas olmalıdır.
Dostlarımızın bu hüsn-ü zannı; özellikle de medya ve sosyal medya aracılığı ile bazen yanlış anlaşılmalara ortam hazırlamaktadır.

Sosyal medya doğası gereği yanlış anlaşılmaların hızlı bir şekilde gerçeğe dönüştüğü, kimi zaman insanları kırıp incitebilen ve ismi geçen herkes için maksadını aşan bir mecra olabilmektedir.
Yönetimde olan, müracaat etmiş veya edecek olan birbirinden değerli öğretim üyelerine saygılarımı sunuyor ve çıkacakları bu hizmet talebi yolunun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.
İyi niyetlerinden ve sevgilerinden şüphe duymadığım dostlarımınızın sosyal medya ve paylaşımlarla değil, duaları ve kalpleri ile yanımızda olmalarını ve eğer bu sürecin içerisinde yer almaya karar verirsek bu süreci bize yakışacak bir sükunette yürütmemize yardımcı olmalarını rica ediyorum.
‘’ Allah’ın izni olmadan bir yaprak dahi düşmez’’ inancı ve düsturu ile her daima….
Saygılarımla
Prof.Dr.Serdar SEVİMLİ

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı