Perakende Sektörü Bu Organizasyonu Bekliyor

15'inci Yerel Zincirler Buluşuyor Konferans ve fuarı 11-12 Eylül tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde " Her dokunuşta gelecek, Fijitalle gelecek" temasıyla gerçekleştirilecek.

Perakende Sektörü Bu Organizasyonu Bekliyor

 

Organize gıda perakendesinin zincir market temsilcileri ile sektörün önde gelen ulusal ve global markalarını bir araya getiren, her yıl heyecanla beklenen Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) Konferansı ve Fuarı 11-12 Eylül tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

Türkiye’de perakendenin geleceğine ışık tutan, sektörünün en geniş katılımlı ve nitelikli fuar ve konferans organizasyonu olan YZB 2024 " Her Dokunuşta Gelecek, Fijitalle Gelecek"  temasıyla gerçekleştirilecek. 

Bu yıl 15'inci gerçekleştirilecek organizasyonla ilgili bilgiler veren TPF Başkanı Ömer Düzgün, " Çağa ayak uydurmanın gücünü odağımıza alarak projelendirdiğimiz YZB 2024’te, özellikle perakende sektörünü yakından ilgilendiren ve pazarlama stratejilerini tamamen değiştiren dijital dönüşümü değerlendireceğiz. Artık günümüzde bir ekran neslinden bahsediyoruz. Ekran nesli ifadesi mobil cihazlarına sanki bir uzuvlarıymış gibi yapışık yaşayan yenidünya insanlarını, yani hepimizi anlatıyor. Günümüzde müşterilerimizin, geçmişe göre en ayırtedici özelliği, ellerinin ve gözlerinin sürekli ekranlarda gezinmesi. Aynı anda birden fazla ekran ve sosyal medya aracılığı ile daima online ve etkileşimde olması.

Perakendeciler olarak  yeni teknolojilere adapte olmamız kaçınılmaz. Bu düşünceden hareketle 15.YZB'nin ana temasını " Her Dokunuşta Gelecek, Fijitalle Gelecek" olarak belirledik. Fijital kelimesi, fiziksel ve dijital kelimelerinin bir araya gelmesinden oluşur. Fijital pazarlama tüketiciler ile ürünler ve markalar arasında hem fiziksel hem de dijital bir köprü kurulmasına yönelik, yeni nesil bir pazarlama anlamı taşıyor. Fijital pazarlama, hedef kitlelere en doğru ve ölçülebilir şekilde ulaşmayı hedefliyor. Bütün bunların konuşulacağı ve perakendecilerimize yeni vizyon ve ufuk kazandıracak 11-12 Eylül tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde 15.’sini düzenleyeceğimiz YZB 2024'e, tüm perakendecilerimizi bekliyoruz" dedi. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

22.09.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:56
  • ÖĞLE 12:13
  • İKİNDİ 15:38
  • AKŞAM 18:20
  • YATSI 19:38
  • Pazar 14.3 ° / 9.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 17.2 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı