PASİNLER'DE ATİLLA DÖLEKLİ CAMİ'NİN TEMELİ ATILDI

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli ve İş adamımız Gürkan Dölekli'nin katkıları ile Pasinler'de yapımına başlanan 31 Mart 2019'da kaybettiğimiz Atilla Dölekli'nin isminin verildiği Camii’nin temeli dualarla atıldı.

PASİNLER

 

31 Mart 2019 tarihinde geçirdiği elim bir kaza sonucu aramızdan ayrılan Atilla Dölekli'nin adını yaşatmak için Pasinler'de yapımına başlanan Cami'nin önceki gün temeli atıldı.

18 Haziran Perşembe günü sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleşen temel atma töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

31 Mart Mahalli seçimleri süresince AK Parti Pasinler Belediye Başkan Adayı Ahmet Dölekli ve Davasına Davam dediği, gönülden inanıp candan sevdiği Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kurucusu olduğu AK Parti'nin doğup büyüdüğü Pasinler ilçesinde ezici oy farkıyla seçimlerden galip gelmesi için gecesini gündüzüne katarak seçim çalışmalarını sürdüren ve seçim günü yine seçim çalışmalarını devam ettirirken Pasinler'e bağlı Altınbaşak mahallesindeki seçmenlerle bir araya gelmek için çıktığı yolda elim bir trafik kazası sonucu Hayatını kaybeden Atilla Dölekli, Pasinler'de adının yaşatılması için yapımına başlanan Atilla Dölekli Cami'nin temel atma töreninde rahmetle, minnetle ve şükranla bir kez daha anıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende bir konuşma yapan Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, 31 Mart Seçimleri öncesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan bağlılığından dolayı şahsımı ve İlçemizdeki AK Parti teşkilatını bir an olsun yalnız bırakmamak adına gecesini gündüzüne katarak çalışan ve seçim günü çalışmalarınımızı sürdürdüğümüz esnada geçirdiğimiz elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden yeğenim Atilla Dölekli'nin ilçemizde ismini yaşatmak için bir Cami yaptırma kararı aldık. Camimizin yapımı için Rahmetli yeğenim Atilla Dölekli'nin abisi Erzurumlu İşadamımız Gürkan Dölekli, Rahmetli Kardeşi Atilla Dölekli'nin isminin verildiği bu cami'nin tamamlanması için maddi ve manevi tüm fedakarlıkları yapacağını belirtti diyerek sözlerine başladı. Başkan Ahmet Dölekli sözlerini şöyle devam ettirdi. Manevi huzurun, dini ve beşeri ilimlerin, sosyal yardımlaşmanın, toplumsal barışın, adalet ve hakkaniyet duygularının geliştiği, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği mekânlar olan camilerin toplumumuz açısından çok önemli ve kutsal mekânlar olduğunu vurgulayarak; bu nedenle Milletimizin de Peygamberimizin ve şanlı ecdadımızın izinden giderek camiler inşa etme gayreti içinde olduğunu söyledi.

Başkan Ahmet Dölekli, İlçemizde yeğenim Atilla Dölekli'nin isminin yaşatılması için 7'den 70'e herkes şahsımdan birşeyler yapmamı istiyorlardı. Kimileri, Okul, Park, Bahçe, Sokak ismi ile yaşatılmasını isterken Ağabeyi Gürkan Dölekli kardeşinin isminin Pasinler'de yaşatılması için bir Cami yaptırılmasını ve maddi manevi hiç bir destekten kaçınmayacağını bildirdi. Ayrıca Camimizi yapma kararını aldıktan sonra İlçemize bu Caminin yapımı ve isminin Atilla Dölekli Cami olması için defalarca ziyarete gelen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen beyefendi de bu Camimizin yapımı ve tamamlanması için tüm imkanlarını seferber edeceğini bildirdi. İlçemize bugün temelini attığımız Atilla Dölekli Caminin inşaatında maddi manevi emeği geçen başta tüm İlçe halkımız olmak üzere, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen ve yeğenim Gürkan Dölakli'ye teşekkür ederim diyerek sözlerini noktaladı.

Protokol konuşmalarının ardından dualarla Atilla Dölekli Camii’nin Temeli atıldı.


Kurban kesiminin ardından temel atma töreni sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı