Pasinler Belediyesi Hummalı Çalışıyor

PASİNLER'DE HEM DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI HEMDE RUTİN BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ AYNI ANDA İLERLİYOR

Pasinler Belediyesi Hummalı Çalışıyor

 

 

Pasinler Belediyesi, Koronavirüs’e karşı tedbir üstüne tedbir alırken, rutin belediyecilik hizmetlerini de aksatmıyor. Belediye ekipleri, dezenfeksiyon işlemlerinin yanında asfaltlama, yol bakım ve onarım çalışmalarını da ihmal etmiyor. Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, “Salgına karşı dezenfeksiyon nasıl büyük bir gereklilikse, vatandaşımızın hizmete duyduğu ihtiyaç da bizim için çok önemli” diyerek, süreçte rutin belediyecilik hizmetlerini de aksatmamaya özen gösterdiklerinin altını çizdi. İlçe merkezi başta olmak üzere bağlı birçok mahalleye bağlantıyı sağlayan yollarda geniş kapsamlı bakım ve onarım çalışması yaptıklarını anlatan Başkan Ahmet Dölekli, “Kimi yollarda genişletme, kimi yollarda bakım ve onarım çalışması yapıyoruz. Sezonu inşallah dolu dolu geçirecek ve belediye hizmetlerinde en küçük bir aksaklık yaşanmamasına özen göstereceğiz” diye konuştu. 

BAŞKAN DÖLEKLİ: TEDBİRLERİMİZİ ALMIŞIZ

Tüm dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs salgınına karşı Erzurum genelinde olduğu gibi, Pasinler’de de bir dizi tedbir aldıklarını kaydeden Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, ilaçlama çalışmalarının sürdüğünü ve toplu kullanım alanlarının sürekli dezenfekte edildiğini söyledi. Çalışanların maske ve eldiven kullanımı noktasında azami derecede titiz davrandıklarının altını çizen Başkan Dölekli, “Elbette idari bir takım tedbirler de almış durumdayız. Bu süreci inşallah birlikte atlatacak ve salgın tehlikesini ortadan kaldıracağız. Vatandaşlarımızdan bu süreçte ricamız zorunlu olmadıkça ve mecbur kalmadıkça evlerinden çıkmamaları yönündedir. Çünkü bu salgını çok daha tehlikeli hale getirecek olan hareketli nüfustur. Bunu uygun bir zemin oluşturmamaya dikkat etmeliyiz” şeklinde konuştu. 

ÇALIŞMALAR VATANDAŞA MORAL OLUYOR

Öte yandan Hasankaleli vatandaşlar da, Pasinler Belediyesi’nin qrutin belediyecilik hizmetlerinde herhangi bir planlama değişikliği yapmamış olmasının tebrik edilmesi gereken bir durum olduğunu ifade ederek, “Belediye ekiplerimizin yollarda ve sokaklarda asfaltlama, bakım ve onarım çalışması yapıyor halde görmek, moral açısından da iyi geliyor. Sıkıntılı günleri inşallah çok yakında geride bırakmış olacağız. Emeği geçen herkese ve belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli