Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Sosyal Belediyecilik Faliyetlerini İhmal Etmiyor

Pasinler Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi ortaklığıyla Pasinler'de kadınlara yönelik İŞKUR destekli halı dokuma kursu açıldı.

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Sosyal Belediyecilik Faliyetlerini İhmal Etmiyor

 

Pasinler Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ortaklığıyla Pasinler belediye binamısı içerisinde 25 kursiyerin katılımı ile İşkur destekli halıcılık kursu açıldı.

Vatandaş odaklı hizmetlerle önemli faaliyetlere imza atan Pasinler Belediyesi istihdama katkı sağlayacak projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Pasinler'in Pandemi ile mücadele kapsamında her köy ve mahallesinde kesintisiz hizmet veren Pasinler Belediyesi, sosyal belediyecilik faaliyetlerini de ihmal etmiyor.

Pasinler Belediyesi, yeni açtığı halı dokuma kursu ile kadın vatandaşların meslek sahibi olmasını kolaylaştırıyor. İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi paydaşlığında gerçekleştirilen kurs 25 kadın kursiyerle başlatıldı.

Pasinler Belediye Binası içerisinde düzenlenen kursta korona virüs salgını dolayısıyla gerekli tedbirler alınıyor. Belirlenen tarihler arasında devam edecek olan halı dokuma kursu ile kadın vatandaşların meslek sahibi olmaları hedefleniyor.

Yeni açılan kurs hakkında açıklamalarda bulunan Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, "Pasinler Belediyesi olarak hemşehrilerimizi önceleyen projeleri ve hizmetleri hayata geçirmenin gayreti içindeyiz. Pandemi dolayısıyla her ne kadar planlamasını yaptığımız bazı etkinlikleri gerçekleştiremesek de uygulayabileceğimiz projelerimizi gerekli tedbirleri alarak hayata geçiriyoruz. Altyapı ve üstyapı gibi asli görevlerimizin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi de aksatmadan sürdürüyoruz. İlçemiz sınırları içerisinde bulunan mahalle ve köylerimizde Her kesime hitap edecek etkinlikler gerçekleştirip Pasinler'i daha yaşanılabilir bir konuma taşımak için tüm personelimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bugün itibariyle açılışını gerçekleştirdiğimiz Halı dokuma kursumuz sayesinde hemşehrilerimizin meslek sahibi olmalarını sağlıyoruz. Aynı şekilde bu kurslarla hemşehrilerimizin daha kolay istihdam olabileceklerini umuyoruz. Bu tür faaliyetlerimizi sürekli hale getireceğiz" İlçemize hayırlı olsun. Çalışan ve üreten kardeşlerime muvaffakiyetler temenni ediyorum dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli