Palanextreme’in ilk etabı Narman’dan start aldı!

Türkiye’nin yanı sıra dünyanın dört bir yanından gelen üniversite öğrencilerini buluşturan PalanExtreme yarışlarının nefes kesen ilk etabı, Narman ilçemizden coşkulu bir törenle start aldı!

Palanextreme’in ilk etabı Narman’dan start aldı!

 

EİT 2025 Turizm Başkenti Erzurum etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve Türkiye’nin yanı sıra dünyanın dört bir yanından gelen üniversite öğrencilerini buluşturan PalanExtreme yarışlarının nefes kesen ilk etabı, Narman ilçemizden coşkulu bir törenle start aldı!

Farklı ülkelerden ve ülkemizin dört bir yanından gelen sporcular ile üniversitelerimizin topluluklarından katılan gençler, Karagöl’ün eşsiz manzarası eşliğinde gerçekleşen zorlu parkurda aynı heyecanla buluştu.

Sadece doğayla değil, birbirimizle de tanıştık… Kültürler kaynaştı, dostluklar kuruldu. Narman yine gönülleri birleştirdi!

Palanextreme’in ilk etabı Narman’dan start almasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Narman Belediye Başkanı Aydemir Adem Kınalı, İlçemizin doğal güzelliklerini böyle anlamlı organizasyonlarla tanıtmaktan büyük gurur duyuyoruz. Emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum dedi.

 

Anahtar Kelimeler: Palanextreme’ etabı Narman’ start !

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

17.07.2025

  • İMSAK 03:05
  • GÜNEŞ 04:54
  • ÖĞLE 12:26
  • İKİNDİ 16:22
  • AKŞAM 19:49
  • YATSI 21:30
  • Perşembe 23.6 ° / 11.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 26.7 ° / 11.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 27.5 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı