“Operasyon medyası” Samimi Haber’i yine hedef aldı!

“Operasyon medyası” Halk TV’de Gazeteci Barış Terkoğlu ve Emin Çapa tarafından hazırlanan “Sözüm var” programında Terkoğlu’nun Samimi Haber’i hedef gösterdiği anlar yeniden dolaşıma sokuldu.

“Operasyon medyası” Samimi Haber’i yine hedef aldı!

 

Türkiye’nin Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yaralarını sarmaya çalıştığı şu günlerde muhalefetin sosyal medya hesapları, Samimi Haber’i ve Samimi Haber imtiyaz sahibi Memet Aca’yı hedef gösterdi.

HEDEF GÖSTERDİLER

Geçmişte “Operasyon medyası” Halk TV’de, gazeteci Barış Terkoğlu ve Emin Çapa’nın hazırladığı programda Samimi Haber’i hedef gösteren kayıtlar operasyon medyası tarafından yeniden dolaşıma sokuldu.

muhbir

Whisper

Birçok operasyon hesabı tarafından yapılan paylaşımlarda Samimi Haber’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘nun “Siber Muhafızları’ndan” birisi olduğunu ve bu hesapların aynı yerden ve aynı kişiler tarafından yönetildiği iftirasında bulundular. Samimi Haber imtiyaz sahibi Memet Aca’yı hedef göstererek devletin içerisindeki derin yapıdaki Soylu’ya yakın olduğunu öne sürdüler.

Gercek Gundem

Samimi Haber’e “Operasyon medyası” tarafından yapılan operasyona tepki gösteren Memet Aca, “Tam da seçim öncesi haber sitemize yönelik yapılan bu manidar yorumlara evet öyledir ya da değildir diyebilecek bir açıklama gereği duymuyoruz. Doğru, ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı ile zor şartlarda fedakârca görev yapan değerli basın mensuplarımızla beraber durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Devletimizin yanında olmak derin devletçilik ise evet biz derin devletiz” ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE DE HEDEF GÖSTERMİŞLERDİ!

Halk TV’de 2022’nin Ağustos ayında CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın da katıldığı, gazeteci Barış Terkoğlu ve Emin Çapa tarafından hazırlanan “Sözüm var” programında Terkoğlu’nun Samimi Haber’in de aralarında bulunduğu bazı haber sitelerinin Süleyman Soylu’ya bağlı olduğu iftirasında bulunmuştu.

halktv

Yaklaşık 1,5 saat süren programda sürekli Samimi Haber ve bazı yayın organlarının hedefe konulmasına tepki gösteren Memet Aca, “Bizi, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu‘nun “Siber muhafızı” gösterenler şunu bilsinler ki, bu can bu bedende olduğu sürece kalemimiz de klavyemizde hep millet lehine yazacak, millet lehine tuşlar çalışacaktır. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu‘nun teröre karşı vermiş olduğu destansı mücadele millet yüreğinde kazınmaz bir biçimde yer almıştır. Yine uyuşturucu baronlarına karşı verilen mücadele ile beraber yaşanan her felaket de milletin yanında yer alması da O’nu Sayın Cumhurbaşkanımıza eşsiz bir dava arkadaşı kılmıştır. Biz de okurlarımıza söz veriyoruz ki, Samimi Haber, cümle tetikçilere inat, milletten yana samimi bir biçimde haber ve yorum yapmaya devam edecektir.” ifadelerini kullanmıştı.

OPERASYON MEDYASINA DADAŞI YEDİRTMEYİZ

Erzurum'da yayın yapan Haber 25 Gazetei olarak diyoruz ki; Hemşerimiz Mehmet Aca'yı siz operasyon medyasına yedirtmeyiz. HODRİ MEYDAN


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı