Nihat Şahsuvaroğlu; "Mehmet Sekmen Erzurum İçin Büyük Bir Şanstır"

Erzurum'da Her Yıl 30 Bin İhtiyaç Sahibi Aile ve 3 Bin 500 Öğrenciye Ulaşarak Gıda, Giyim ve Kırtasiye Yardımı Yapan Hayırsever İşadamımız Nihat Şahsuvaroğlu İle Erzurum'a Dair Konuştuk...

Nihat Şahsuvaroğlu;

 

Önceki gün Erzurum'da düzenlenen Yüzde yüz Elektrikle çalışan Seres 3 Marka araçların Klinik Servis Günleri kapsamında Erzurum'a gelen Hayırsever İşadamımız Nihat Şahsuvaroğlu'nu Erzurum'da yakalamışken, önce Yüzde yüz Elektrikle çalışan SERES 3 Otomobilinin özelliklerini, Erzurum şartlarındaki sağlamış olduğu avantajları konuştuk.

Her Yıl 30 Bin İhtiyaç Sahibi Aile ve 3 Bin 500 Öğrenciye bizzat Ulaşarak, Gıda, Giyim ve Kırtasiye Yardımı Yapan Hayırsever İşadamımız Nihat Şahsuvaroğlu ile yaptığımız söyleşi de konu birden Erzurum'a geldi.

Erzurum'a ve Erzurumlu hemşerilerine olan bağlılığını her fırsatta dile getiren Hayırsever işadamımız Nihat Şahsuvaroğlu, yapmış olduğumuz söyleşide Gurbette yaşayan diğer Erzurumlu Hayırsever işadamlarımıza da çağrı da bulundu. Nihat Şahsuvaroğlu, "Görüyoruz ki, Yurt İçinde ve Yurt dışında yaşayan Erzurumlu Hayırsever İşadamlarımız Yılın belirli günlerinde İhtiyaç Sahibi ailelere ve Eğitim hayatını sürdüren evlatlarımıza el uzatıyorlar. Elbette bu çok sevindirici bir durum fakat "Önce Cami'nin İçi" Erzurum merkez başta olmak üzere tüm İlçe, köy ve mahallelerimizde yaşayan ihtiyaç sahibi aile ve öğrencilerimize ulaşalım. Yardımlarımızı yaparken önceliğimiz Erzurum Olsun. 500 Yıl Önce Pir Ali Baba tarafından başlatılan ve günümüze kadar gelen 1001 Hatimlerin günümüzdeki sayısı 200 Bini aşkındır. Bu Hatimlerin çoğunluğu şehrimizdeki Kuran Kurslarında Eğitim gören öğrencilerimiz tarafından okunmaktadır. Bu Kuran Kurslarımızdaki öğrencilerimizin de gerek gıda, giyim ve kırtasiye yardımlarını bizler yapmalıyız. İnanıyorum ki, Gelecek yıllarda 1001 Hatim 500 Bin sayısına ulaşacaktır dedi.

Şahsuvaroğlu sözlerine şöyle devam etti. 'Bizler bu coğrafya da ve topraklarda doğmuş önce Vatansever olma ruhuyla ailemizden aldığımız Devlet Terbiyesini belki de Dünya'da en iyi idrak edip ve yaşayan bir şehrin evlatlarıyız. Kim ki, Bu şehre bir çivi çakarsa Allah Ondan Razı Olsun. Son yıllarda Erzurum'a yaptığım ziyaretler kapsamında şehrimizin her geçen gün gelişmekte olduğunu görmek beni çok mutlu ediyor. Bu anlamda Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'i kutluyorum. Kendisini Uzun yıllardan beri tanırım. Çalışkanlığıyla ve şehrimize açtığı Ufkuyla gerçekten Takdire şayan işler yapmaktadır. Kısacası demeliyim ki, "Mehmet Sekmen Erzurum İçin Büyük Bir Şanstır" diye konuştu.

Hayırsever İşadamımız Nihat Şahsuvaroğlu İle yaptığımız söyleşi de Otomobilden Ekonomiye, Spordan Siyasete uzun uzun konuştuk.

İşte O Söyleşimiz;


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı