Nevzat Karasu Mazbatasını aldı

Köprüköy'ün yeni belediye başkanı Nevzat Karasu, Köprüköy Bize Emanet. Ahlaklı Şeffaf, Katılımcı Belediyecilik Anlayışı İle Köprüköy'e Hizmet Edeceğiz

Nevzat Karasu Mazbatasını aldı

 

31 Mart Yerel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Köprüköy Belediye Başkanı seçilen Nevzat Karasu görevi devraldı.

Yeniden Refah Partisinden Başkan adayı gösterilen Nevzat Karasu, 31 Mart Yerel Seçimlerde 4 Bin 20 (yüzde 55,92) oy alarak Köprüköy Belediye başkanlığına seçildi. Nevzat Karasu bugün kendisiyle birlikte seçilen Meclis üyesi arkadaşları ve kendisine destek veren seçmenlerle birlikte kalabalık bir şekilde İlçe Seçim müdürlüğüne giderek Seçim Kurulu başkanından mazbatasını aldı. 

 

 

Mazbatasını alan Nevzat Karasu Belediye Binası önünde kendisine destek veren hemşerilerine hitaben bir konuşma yaptı. Karasu konuşmasında; "Halka hizmet, halka hizmettir düşüncesiyle çıktığımız bu kutlu yolu Allah’ın izni sizlerin desteğiyle bugün başlangıcını yaşıyoruz. 

Köprüköy kazandı. Köprüköylü hemşerilerimizle kurduğumuz ittifak kazandı. İnanmışlar Ordusu kazandı. Hepinize Dolayısıyla sizler kendinizi başkan seçtiniz. Beni de hizmetkar seçtiniz. Artık bana düşen bu saatten sonra sizlere en iyi bir şekilde hizmet etmek, hizmetkarınız olabilmek. İnşallah daha önce de söylediğim gibi ilçemiz refahlı belediyeyle huzurlu belediyeyle, ahlaklı belediyeyle tanışacak. Köprüköy halkının iradesi 31 Mart’ta tecelli etmiştir. Ve demokrasinin gereği olarak halkımız kendisine en uygun olanı kendisine en yakışanı kendisine en iyi hizmet edecek olanı seçmiştir. Bundan sonra Köprüköy Bize Emanet. Ahlaklı Şeffaf, Katılımcı Belediyecilik Anlayışı İle Köprüköy'e Hizmet Edeceğiz

 

 

Artık bu saatten sonra önemli olan başlıyor. 

Önemli olan sizlerin oylarıyla emanet ettiğiniz bu hizmet binasında bu belediyede sizlere en güzel hizmetleri yapabilmektir. Evet bugün bana bir emanet teslim ediyorsunuz. Çok kıymetli hemşerilerim bu emaneti sahip çıkaracağından hiç şüpheniz olmasın. Bu emanete soru işaretiyle insanların aklında kalacak hiçbir şekilde bir işlem yapılmayacak. Yola çıkarken bir şey dedik: ’Nevzat Karasu Köprüköy Belediyesini tüm Köprüköylü hemşerileriyle birlikte yönetecek dedik.’ Sözümü tutacağım. Benim için hiçbir ayrım yok. Benim için şuralı buralı yok. Benim için insan var. Herkesi kucaklayacağız, herkesle sarılacağız. Herkesle beraber yürüyeceğiz. Herkesle omuz omuza beraber yürüyeceğiz. Hep birlikte güzel Köprüköy'ümüze hizmet edeceğiz, söz veriyorum. "Sorunu olan problemi olan derdi olan herkes Çıksın Köprüköy Belediyesi'ne gelsin. Kapımız her zaman açık olacak" Bundan sonraki süreçte çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. Bu ilçe hepimizin, bu ilçeye hep birlikte sahip çıkacağız rabbim bizleri sizlere mahcup etmesin' dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Nevzat Karasu Mazbatasını

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.04.2024

  • İMSAK 03:35
  • GÜNEŞ 05:11
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:14
  • YATSI 20:43
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı