NECMETTİN TAŞÇI HALA KENDİSİNİ BBP'NİN ADAYI MI SANIYOR YOKSA

“Necmettin Taşçı Hangi Parti'den Aday olduğunu mu şaşırttı. Kendisini Büyük Birlik Partisi'nin Adayı olarak mı görüyor?”

NECMETTİN TAŞÇI HALA KENDİSİNİ BBP

 

Oltu da 2019 yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi'nden seçimleri kazanarak Belediye Başkanı olan Necmettin Taşçı, seçimlerden hemen sonra AK Parti'ye katılmıştı.

AK Parti Belediye Başkanı olarak beş yıl görev yapan Necmettin Taşçı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanlığına adayı olarak göstermeyince Milli Yol Partisi'nin kapısını çaldı.

Milli Yol Partisi tarafından Oltu Belediye Başkanlığına Aday gösterilen Necmettin Taşçı bugün Oltu'da bir pankart astırdı. Pankartta Merhum Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da fotoğrafı vardı.

Pankartı gören Oltulu vatandaşlar, “Necmettin Taşçı Hangi Parti'den Aday olduğunu mu şaşırttı. Kendisini Büyük Birlik Partisi'nin Adayı olarak mı görüyor?” diye yorumladılar.

Bazı çevrelerce de bu pankartı şöyle değerlendirildi. İlçe de yapılan tüm anketlerde önde olduğu görülen Büyük Birlik Partisi Oltu Belediye Başkan Adayı Nazım Koşar'ın alacağı oyları parçalamak için Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun Resmini kullanan Necmettin Taşçı bu hareketiyle vatandaşları yanıltma yoluna gitmiştir. Oltu Halkına Necmettin Taşçı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu sakın sevdiği için resmini pankartına koydum demesin. Necmettin Taşçı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu seviyor ve saygı duyuyordu ise, 2019 yılında kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu olan Büyük Birlik Partisi'nden Belediye Başkanı seçildi. Neden seçimlerin hemen ardından bugün sırf oy alabilmek için resmini kendi resminin karşısına koyduğu Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun Partisini arkasına bakmadan terk edip AK Parti'ye geçti? diye konuştular.

"NECMETTİN TAŞÇI'YA BİRİ BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ'NİN OLTU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KENDİSİNİN OLMADIĞINI HATIRLATSIN" diye seslenen Oltulu vatandaşlar, Necmettin Taşçı'nın hangi Partiden aday olduğunu karıştırdığı için böyle bir pankartı İlçemizin merkezine astığını söylediler.

İŞTE O PANKART

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı