Necmettin Söğütlü, Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Üyelerine Seslsndi

Necmettin Söğütlü, "Dünün Saygın, İtibarlı Esnafı Olan Bizler Bugün Sahipsiz ve Kaderi İle Baş Başa Bırakılmış Olmamak İçin Gelin Birlik Olalım"

Necmettin Söğütlü, Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Üyelerine Seslsndi

 

Uzun süredir Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne başkan adayı olacağı konuşulan Necmettin Söğütlü geçtiğimiz günlerde Ekip arkadaşlarından ve Erzurum Esnafından aldığı güçle aday olduğunu açıklamıştı.

Aynı zamanda Erzurum Elektronikçiler Odası Başkanı olan Necmetin Söğütlü, ‘Adayım’ diyerek Erzurum esnafının hak ettiği ekonomik desteği alması için var gücü ile çalışacağını söyledi.

BENDE BİR ESNAFIM, ESNAF ARKADAŞLARIMIN DERTLERİNİ YAKINDAN BİLİYORUM ONLARIN DERTLERİNE DERMAN OLMAK İÇİN ADAYIM

Necmettin Söğütlü, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına neden aday olduğu konusunda açıklama yaparak; ‘Esnafımızın ümitsizliğine ümit, dertlerine derman olmaya, hakkı olanı alamayan esnafımızın hakkını almak ve onun hukukunu korumak için devletin sunduğu kredi imkanlarını eşe dosta değil asıl ihtiyaç sahibi Erzurum esnafına kullandırmak için, kaderini, yaşantısını Erzurum’a bağlamış, Erzurum’da yaşayan tüm esnafımıza sahip çıkmak için adayım’ dedi.

SÖĞÜTLÜ ÜYELERE ŞÖYLE SESLENDİ

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne Başkan Adayı olduğunu duyuran Necmettin Söğütlü üyelere şöyle seslendi; ‘Değerli üyelerimiz, yaklaşmakta olan genel kurulda hakkımızı arayalım, sandıkta sözümüzü söyleyelim. Sizler esnaf olarak yüksek ahlaki değerleri ile toplumumuzun temel taşlarısınız. Dünün saygın, itibarlı esnafı olan bizler bugün sahipsiz, kaderi ile baş başa bırakılmış olmamak için gelin birlik olalım. Bize layık göreceğiniz bu görevi hiçbir ayrım yapmadan hakkaniyet ve adalet ölçüleri içerisinde yerine getireceğimize inancımız tamdır. Takdir siz değerli ortaklarımızındır’

Necmettin Söğütlü, Erzurum esnafının hak ettiği ekonomik desteği alması için var gücüyle çalışacaklarını belirterek; ‘Değerli esnaf dostlarım, güçlünün güçsüzü acımasızca yok etmeye çalıştığı, ticari ahlakın yozlaşmaya başladığı günümüz şartlarında birlik ve beraberliğimizin önemi katbekat artmaktadır. Atalarımızdan miras kalan, zengin fakir ayrımı yapmayan, çalışan, üreten, alın teri ile kazanan esnaf ahlakını muhafaza etmek ve geleceğe taşımak için uğraşan siz değerli esnaf ve sanatkarlar gücümüz emek, yolumuz hak ve hizmettir diyerek sözlerine şöyle devam etti.

Bizler yoğun kış şartlarının yaşandığı bir coğrafyanın insanlarıyız. Erzurum'da Esnaf ve Sanatkar olmak batı illerinde olmaktan daha zor ve meşakkatlidir. Bu yüzden şehrimizde yaşayan Esnaf ve Sanatkarın derdinden ancak Erzurum'da yaşayan bir Esnaf ve Sanatkar anlar. Bizler ay başını bekleyen Memurlar değiliz. Memur ancak ay başında alacağı maaşa bakar. 40 yıldır Erzurum'u terk etmeden doğup büyüdüğüm bu kadim şehirde yaşamaktan ve sizlerle hemşeri olmaktan gurur duyuyorum. Bu gururu sizlerin dertlerini ve sorunlarını en iyi bilen birisi olarak çözüm üretme noktasında sizlere hizmet ederek taçlandırmak istiyorum. 

GAYRET BİZDEN DESTEK SİZDEN

Necmettin Söğütlü son olarak; ‘Gayret bizden destek sizden. Erzurum esnafının hak ettiği ekonomik desteği alması için ben ve ekibim var gücümüz ile çalışacağız. Ekonomik darboğazdan olumsuz etkilenen esnaf kardeşlerimin tüm sıkıntılarını kooperatif aracılığı ile çözmelerine yardımcı olacağız. Dürüst, katılımcı ve şeffaf olacağız. Yeni hizmetler üretmek öncelikli hedeflerimiz olacak. Paylaşarak ortak aklı harekete geçirmek için desteklerinizi bekliyorum. Yapacağımız çalışmalarda sizlerin değerli görüş ve düşünceleri bizim için önemlidir. Bu konuda üzerimize düşen bütün görevleri yapmak için her türlü gayreti sarf ederek sizlerle koordineli bir şekilde çalışacağız. İnanıyorum ki her seçmen bu seçimde kendince dürüst, olgun, kişilik sahibi, donanımlı, kendince yeterli gördüğü, inandığı adaya oy verecektir. Hepinizi saygı ve sevgi ile kucaklıyorum’ dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli