Narman Belediye Başkanı Aydemir Adem Kınalı Aydemir Adem Kınalı, “İlçemizi Yepyeni Yatırımlarla Taçlandıracağız”

Narman Belediye Başkanı Aydemir Adem Kınalı, Ankara Kızılcahamam'da AK Parti'nin Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Kampı'nda önemli temaslarda bulundu.

Narman Belediye Başkanı Aydemir Adem Kınalı Aydemir Adem Kınalı, “İlçemizi Yepyeni Yatırımlarla Taçlandıracağız”

 

 

Narman Belediye Başkanı Aydemir Adem Kınalı Kızılcahamam'da gerçekleştirilen AK Parti Yerel Yönetimler İstişare Kampı'nda AK Parti Genel Başkan vekili ve Eski İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin ile görüşerek, "Narman'ımıza yeni yatırımlar kazandırmak için temaslarımıza ara vermiyoruz. Projelerimizin son durumunu takip ediyoruz. İnşallah ilçemizi yepyeni yatırımlarla taçlandıracağız" dedi.

AK Partili ilçe belediye başkanları ve yöneticilerle birlikte partinin üst kademesiyle görüşmeler yapan Başkan Aydemir Adem Kınalı, daha sonra AK Parti Genel Başkan vekili ve Eski İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin ile görüştü.

Aydemir Adem Kınalı, bakanlarla yaptığı görüşmelerde Narman'ın Eğitim, tarımsal ve turizm potansiyeli üzerine değerlendirmeler yaparak planlanan projeler üzerine görüştü.

Özellikle Hemşerimiz AK Parti Genel Başkan vekili ve Eski İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala ile Narman'ın Turizm potansiyeli hakkında geniş istişare eden Kınalı, Narman Peri Bacaları'nın bölgenin Turizmi açısından büyük önem arz ettiğini ve Bölge Turizminin kalkınmasında lokomotif olarak büyük bir şans olacağını konuştu. Başkan Kınalı, değerli büyüğümüz, hemşerimiz Efkan Ala ile kısa süre içerisinde yeniden bir araya geleceklerini de ekledi.

 

 

Narman'ın tarımsal potansiyeli hakkında da Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek ile görüşen Aydemir Adem Kınalı, Bölge halkının Tarım ve Hayvancılık alanında daha fazla desteklenmesi gerektiğini Sayın Bakanımıza detaylı bir biçimde anlattığını ve önümüzdeki günlerde Ankara'da Sayın Bakanımız Mehmet Şimşek ile yeniden bir araya geleceklerini ekledi.

 

 

Daha sonra Milli Eğitim Bakanı hemşerimiz Sayın Yusuf Tekin ile bir araya gelen Narman Belediye Başkanı Aydemir Adem Kınalı, İlçe merkezi başta olmak üzere mahallere bağlı İlk, Orta ve Lise Okulları hakkında geniş istişare etti. Geleceğimizin Teminatı olan Çocuklarımızın Eğitim ve öğretimleri hususunda hassasiyetini dile getiren Kınalı, Şehrimiz Erzurum ve İlçemizin yarınlarına yön verecek Eğitim projelerinde hemşerimiz Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin'in bizler için büyük bir şans olduğunu söyledi.

 

 

Narman'a yepyeni yatırımlar kazandırmak için sıkı bir takip, yoğun bir çalışma içinde olduklarını ifade eden Aydemir Adem Kınalı, “AK Parti'nin 22 yıllık belediyecilik tecrübesinden ilham alıyor ve dava önderlerimizle bir araya geliyoruz. Narman'ımıza iz bırakacak, güzel işler yapmak istiyoruz ve bunun için de gerekli tüm girişimleri yapıyoruz. Sayın bakanlarımızla İlçemizin yarınlarına yön verecek projelerimiz, hedeflerimiz üzerine görüştük. Bakanlarımızın Erzurum'a ve Narman'a çok selamı var. Projelerimizin son durumunu takip ediyoruz. İnşallah ilçemizi yepyeni yatırımlarla taçlandıracağız” diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

06.07.2024

  • İMSAK 02:53
  • GÜNEŞ 04:46
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 16:22
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:38
  • Cumartesi 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 24.6 ° / 10.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 23.1 ° / 10.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu